26.7 C
Craiova
luni, 24 iunie, 2024

Horoscop

BERBEC
Nu trebuie să duceţi în spate la nesfârşit dezamăgiri sau amintiri care încă mai dor. E posibil ca cineva să fi greşit enorm cândva şi îi purtaţi şi astăzi pică, dar numai de dumneavoastră depinde să închideţi acel capitol odată pentru totdeauna.

TAUR
Casa e locul cel mai frumos din lume şi tot ce vă doriţi e să vă întoarceţi acasă după o zi de muncă şi să vă bucuraţi de atmosfera relaxantă, senină, pozitivă de aici. Copiii sunt şi ei prin preajmă şi fac atmosfera şi mai plăcută, iar prezenţa persoanei iubite e un dar divin, pur şi simplu!

GEMENI
Iubirea e cu siguranţă o vrajă şi simţiţi că totul capătă altă culoare când picaţi în mrejele ei. Acelaşi lucru îl veţi păţi şi azi, pentru că apare cineva în cale care vă fură de tot mintea, inima, sufletul, încât plutiţi deja prin alte lumi.

RAC
Sunteţi cel care îşi asumă de bună voie o stare de pesimism care nu vă face bine. Luptaţi cu această atmosferă apăsătoare, v-o creaţi singur sau o acceptaţi fără să luptaţi. De fapt, sunteţi puternic afectat de o problemă şi din cauza ei aveţi impresia că totul e negru în jurul dumneavoastră.

LEU
Unii ar spune că tot ceea ce vreţi să faceţi conţine o mare doză de risc şi e un gest nebunesc din partea dumneavoastră, de aceea ar dori să vă mai oprească din elan. Nici nu vreţi să auziţi să vă opriţi aici, pentru că sunteţi entuziasmat de direcţia spre care sunteţi atras ca de un magnet.

FECIOARĂ
Vă aflaţi într-un anturaj uşor depresiv, cu oameni care îl iau pe nu în braţe la orice, dar nu trebuie să vă lăsaţi influenţat de această atmosferă sumbră. Dimpotrivă: sunteţi plin de energie şi îi puteţi trage pe ceilalţi după dumneavoastră înapoi la lumină, ca atare nu vă complaceţi în starea lor negativă.

BALANŢĂ
Sunteţi un visător care iubeşte pe oricine şi uită de sine când trebuie să dăruiască! Nu exageraţi, nu merită să vă daţi şi cămaşa de dragul cuiva, altfel vă veţi trezi într-o zi fără nimic din tot ce aţi oferit cu atâta generozitate, fără a primi nimic în schimb.

SCORPION
Vă faceţi vinovat de o situaţie din care altul a avut mult de suferit, dar nu aţi avut curajul de a vă recunoaşte greşeala sau de a o repara cumva. Duceţi această pată pe care încercaţi s-o tot ascundeţi, dar, dacă nu se vede, nu înseamnă că nu vor exista momente când vi se va critica eroarea.

SĂGETĂTOR
Priviţi la omul pe care îl aveţi azi în faţă pentru că el e reflectarea identică a celui care sunteţi. El e proiecţia dumneavoastră, copia fidelă, deci aşa cum îl priviţi pe el, la fel sunteţi. Dacă îl judecaţi pe el, practic vă judecaţi. Poate e nevoie, din când în când, să aveţi o astfel de confruntare cu un om care vă seamănă leit.

CAPRICORN
Nimeriţi într-un loc în care vă înţelegeţi cu oricine, de parcă aţi avea alături oameni care vă îndrăgesc aşa cum sunteţi, care ţin cu dumneavoastră necondiţionat, care vă stimulează să daţi tot ce aveţi mai bun! În asemenea companie, toate ar trebui să vă iasă excelent, pentru că sunteţi încurajat să vă mişcaţi în voie.

VĂRSĂTOR
Aveţi nevoie de o garanţie şi o aşteptaţi cu sufletul la gură, pentru că nu vă puteţi linişti cât nu ştiţi sigur acel lucru. Ar fi bine să nu mai fiţi atât de încrâncenat şi de concentrat asupra acelui detaliu. E bine să vă relaxaţi un pic şi să lăsaţi lucrurile să evolueze în ritmul propriu, fără să vă stresaţi.

PEȘTI
Ar fi trebuit să plecaţi azi la drum, dar sunteţi nevoit să renunţaţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul. Dacă nu este obligatoriu să plecaţi acum la drum, ci puteţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faceţi acel lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS