Horoscop

Autori


Berbec

Nu este momentul să luaţi decizii importante. Astăzi sunteţi nehotărât şi emotiv. Vă sfătuim să nu vă angajaţi în activităţi care necesită un efort intelectual. Odihniţi-vă mai mult şi încercaţi să vă relaxaţi! Dimineaţă s-ar putea să vă ieşiţi din fire din cauza unui partener de afaceri. Faptul că aveţi păreri diferite nu trebuie să vă împiedice să analizaţi situaţia cu luciditate şi luaţi o decizie de comun acord.

Taur

Sunteţi marcat de emoţii puternice şi comunicaţi mai greu cu prietenii şi familia. Vă sfătuim să vă puneţi ordine în idei şi să vă exprimaţi mai clar. Dacă sunteţi invitat la o petrecere, nu refuzaţi! S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă poate ajuta în carieră. Dimineaţă intervin evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi planurile. Nu vă faceţi iluzii cu privire la o afacere ce pare promiţătoare la prima vedere!

Gemeni

Vă irită faptul că aveţi probleme la locul de muncă şi că nimeni nu se gândeşte să vă ofere o mână de ajutor. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervii, pentru că riscaţi să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta. După-amiază, s-ar putea să aflaţi că un prieten a avut un accident de circulaţie. Astăzi sunteţi inspirat, plin de idei. Cei din jur vă apreciază originalitatea.

Rac

Dimineaţă este posibil să aveţi probleme sentimentale. Le puteţi rezolva numai dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă! Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, dar vă recomandăm să fiţi optimist. Banii vor veni când veţi avea mai multă nevoie. Se pare că nu vă înţelegeţi prea bine cu şeful direct. Vă recomandăm să fiţi prudent. Sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauză.

Leu

Dimineaţă sunteţi bucuros să aflaţi că vi se confirmă, în sfârşit, că urmează să plecaţi într-o călătorie de afaceri. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie deloc încântat şi nu este exclus să vă bată gândul să renunţaţi la călătorie. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia. Evitaţi excesele alimentare! Este posibil să suferiţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi prea emotiv ca să vă exprimaţi clar dorinţele.

Fecioară

Dimineaţă vă merge foarte bine, dar după-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult sau că aţi întârziat. Vă recomandăm să vă stăpâniţi, pentru a nu tensiona atmosfera. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, mai ales, partenerului de viaţă.

Balanţă


Este posibil să fiţi melancolic din cauza problemelor sentimentale. Vă recomandăm să vă dedicaţi timpul liber activităţilor casnice. Puteţi să reparaţi câte ceva, să mutaţi mobilă etc. Vă sfătuim să evitaţi o discuţie în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă, chiar dacă vă enervează cu ideile ei. S-ar putea să vă treziţi în mijlocul unui scandal, iscat de bârfele unei colege. Încercaţi să vă calmaţi!

Scorpion

Vă recomandăm să evitaţi deplasările cu maşina. Există riscul să faceţi un accident. Dacă nu aveţi încotro, fiţi foarte prudent! Este indicat să vă abţineţi de la speculaţii, pentru că puteţi pierde sume mari. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă. Începeţi ziua hotărât să demaraţi o activitate nouă. Este o zi bună pentru drumuri scurte în interes de familie.

Săgetător

Aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă ocupaţi numai de problemele personale. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Evitaţi speculaţiile financiare! Reuşiţi să demaraţi o afacere. Pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperaţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Discutaţi calm cu colegii şi cu partenerul de viaţă, ca să evitaţi orice dispută!

Capricorn

Este posibil să vă supăraţi pe un prieten pentru că nu vă dă un împrumut, aşa cum a promis. Nu vă grăbiţi să îi faceți reproşuri! Este vorba doar de o întârziere din motive obiective. Ar fi bine să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai înţelegător. Încercaţi să vă mai destindeţi puţin! Aveţi şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă, mai bine plătit.

Vărsător

Pe plan profesional, culegeţi roadele eforturilor din ultima vreme. Doriţi să vă afirmaţi şi în societate, dar atmosfera tensionată din jur nu vă este favorabilă. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi petrecerile, pentru că este posibil să vă certaţi cu cineva. Ar fi bine să nu vă urcaţi la volan. Există pericolul să faceţi un accident. Dimineaţă sunteţi foarte emotiv, dar este o stare trecătoare. Vă recomandăm să nu provocaţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Peşti

Este posibil să aveţi o dispută cu şefii şi, din cauza aceasta, să nu mai plecaţi într-o delegaţie. Nu este exclus să vă certaţi şi cu un coleg. Vă irită lipsa banilor, iar oboseala acumulată vă face şi mai nervos. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru că sunteţi predispus la probleme de sănătate şi chiar la accidente. Evitaţi călătoriile lungi şi întâlnirile de afaceri!Comenteaza acum

Alte stiri

12 iulie 2018

Horoscop

Berbec Creativitatea artistică este stimulată şi marchează începutul unei perioade excelente pentru a demara un proiect. Ceea ce începeţi azi are şanse mari de reuşită, cu condiţia să nu vă grăbiţi. Vă sfătuim să fiţi atent la tendinţa către ...

Sumarul ediției de joi, 7 ianuarie 2016

Actualitate

» Ministrul justiţiei, despre cărţile scrise de deţinuţi: „Voi dispune măsuri deloc blânde dacă legea a fost încălcată“
» 4 premiere la 3D Colours
» Dezbateri publice în şcoli
» Medicamentele care ar putea salva vieti lipsesc
» Suspendări la DGASPC după sinuciderea celor doi tineri
» Ce riscă cei care nu dau zăpada de pe trotuare
» Mutarea târgului creează harababură
» Câţi bani vor primii pensionarii în 2016
» Încă un scandal la DGASPC Dolj
» Paris: Bulevardul Champs Elysees va fi închis pentru mașini o duminică pe lună
» Complexul Energetic Hunedoara intră în insolvenţă
» Un bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal în fața unui comisariat de poliție din Paris
» Cel puțin 40 de persoane au murit într-un atentat terorist în Libia
» CSM: Propuneri pentru modificare legii care reglementează reducerea pedepsei în funcție de publicarea unor lucrări
» Elevii şi preşcolarii se întorc de luni la cursuri
» Crăciunul pe stil vechi în Republica Moldova
» Un avion al Blue Air cu 116 pasageri a ieşit de pe pista la aterizare din cauza zăpezi pe aeroportul din Cluj

Dolj

» Doi angajaţi de la DGASPC Dolj – suspendaţi temporar din activitate
» Aruncat în stradă, în plină iarnă?
» Ceartă pe locurile din Târgul Municipal
» Craiovenii, trimiși la lopată
» Craiova – SRL pe roți și șine
» Craiova: Tânărul acuzat de propagandă teroristă pentru Stat Islamic rămâne sub control judiciar
» Craiova: 11 persoane fără adăpost au primit ajutor de la poliţiştii locali
» Revoltă la Târgul Municipal Craiova
» Dolj: Peste 150 de sancţiuni contravenţionale în 24 de ore
» Nivelurile râurilor din bazinul hidrografic Jiu, sub Cotele de Apărare

Gorj

» Nereguli la fermieri în urma controalelor APIA prin teledetecţie
» Tinerii care nu au construit locuinţe rămân fără terenuri
» Reţinut la doi ani de la producerea unui accident rutier mortal
» Proiect pentru promovarea turismului la Târgu Jiu
» Bani în plus la salariu pentru angajaţii CEO

Vâlcea

» Poliţia în acţiune pe şoselele din Vâlcea
» Vâlcea: Minor prins conducând fără permis un ATV neînmatriculat
» Vâlcea: Prinşi în flagrant în timp ce furau anvelope dintr-un tir

Sport

» Oficialii CSU se joacă cu nervii suporterilor
» Maria Gavrilă revine la SCM Craiova
» Ancuța Bobocel începe anul cu trei competiţii de cros
» Tenis (m): Tecău și Rojer, învinși în semifinala probei de dublu, la Doha
» Exclusiv: Handbalista Maria Gavrilă, aproape de revenire la SCM Craiova
» Fotbal – România se menţine pe locul 16 în clasamentul FIFA
» Fotbal – Teodora Albon, locul 7 în clasamentul celor mai bune femei arbitru în 2015
» Fotbal – Manea, Burlacu și Hreniuc, chemați la naționala U19

Sanatate

» Ministerul Sănătății a suplimentat numărul dozelor de vaccin gripal
» Bolile de inimă, marele inamic al doljenilor
» Ministrul Sănătăţii: Am suplimentat cu 143.000 dozele de vaccin gripal

Educatie

» Lavinia Craioveanu: „Vor începe dezbaterile publice în școli“

Magazin

» Horoscop
» Record de proceduri cosmetice
» Bancul zilei

Top