16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi nu este indicat să aveți nici o ezitare când vedeți că ceva sau cineva se îndreaptă într-o direcţie greşită. Nu înseamnă că sunteți un justiţiar, dar ar fi nedrept să închideți ochii când vedeți o greşeală. Fiți direct în orice situaţie, dar păstrați-vă blândeţea şi calmul. Seara aveți nevoie de ceva relaxant, care să vă ajute să vă deconectați.

Taur
Vă este greu să vă găsiți echilibrul psihic. Mintea pare prinsă într-un nor şi nu prea puteți să vă concentrați la ce aveți de făcut. Fiți foarte atent la muncă, pentru că sunt riscuri mari să faceți greşeli. Dacă nu puteți să reveniți cu picioarele pe pământ, lăsați pe mâine lucrurile mai grele. Astfel, pagubele pe care le-ați putea provoca vor fi minime.

Gemeni
Sunteți foarte interesat de chestiuni administrative. Vă gândiți să redecorați sau chiar să vă mutaţi. Încercați să fiți parte dintr-o soluţie, nu o problemă. Strângeți după dumneavoastră şi asigurați-vă că lăsați lucrurile în ordine peste tot unde mergeți. Este o zi bună să vă concentrați pe mediul înconjurător şi pe ce puteți face ca să îl protejați.

Rac
Oamenii care par sensibili şi sinceri sunt, de fapt, agresivi şi mincinoşi, iar asta este astăzi o sursă de frustrare pentru dumneavoastră. Încercați să nu vă lăsați păcălit de imaginea perfectă pe care ceilalţi o arată şi va fi mult mai uşor să treceți de ziua de azi. Păstrați garda sus şi nu vă pierdeți timpul dându-le oamenilor mai multe şanse decât merită.

Leu
Astăzi trebuie să vă distrați! Chiar dacă weekendul este departe, este o zi în care ar trebui să vorbiți despre fanteziile dumneavoastră şi despre cum le veți îndeplini în următorii ani. S-ar putea să deveniți agresiv cu o persoană care ia în râs ideile pe care le aveți. Folosiți-vă de inteligență și apăraţi-vă idealurile.

Fecioară
Sunteți dominat de latura competitivă. Înainte să deveniți prea emoţional într-o situaţie, încercați să vă folosiți de logică şi raţiune, analizați faptele şi veți câştiga orice confruntare. Argumentele bine documentate şi exprimate sunt mai puternice decât o explozie de emoţii.

Balanţă
Vă este mai uşor să găsiți răspunsuri dacă ştiți unde vă aflați şi unde vreți să ajungeți mai târziu. În cazul în care continuați să fiți nesigur şi relaxat în legătură cu modul în care vreți să acţionați mai departe, ceilalţi vor profita de dumneavoastră. Aveți puterea să vă îndepliniți visurile, trebuie doar să aveți mai multă încredere.

Scorpion
Astăzi sunteți foarte aproape de un final pe care îl aşteptaţi de multă vreme. Este momentul potrivit să acţionați cu îndrăzneală şi să vă mișcați mai repede decât de obicei. Emoţiile vă copleşesc pe măsură ce simţiți că vă apropiați de ce vă doriți. Rămâneți concentrat şi priviți întotdeauna înainte. Trecutul nu contează, iar, dacă nu vă place spre ce vă îndreptaţi, puteți oricând să schimbați direcţia.

Săgetător
Este momentul potrivit să luați decizii care satisfac atât nevoia de a fi practic, cât şi dorinţa de libertate emoţională. Este foarte important pentru să aveți încredere în fantezii şi în abilitatea de a vedea mai departe. Aveți o energie extraordinară, care vă ajută să vă pregătiți paşii următori.

Capricorn
Vreți să vedeți că toți cei dragi vă sprijină în tot ce faceți, dar nu aveți curaj să le spuneți. Încercați să nu criticați pe nimeni şi să vă alegeți cuvintele cu grijă. Cea mai nevinovată remarcă pe care o faceți poate părea deplasată şi lipsită de sensibilitate. Nu toată lumea vrea să ştie adevărul, mai ales dacă este dur.

Vărsător
Nu vă puteți concentra la nimic, mintea este departe şi nu aveți răbdare să vă confruntaţi cu situaţiile care apar în timpul zilei. Încercați să ascundeți asta şi nu începeți să vorbiți până când ceilalţi nu au terminat de spus ce vor. Fiți politicos şi respectuos şi veți avea parte de acelaşi comportament. Seara stați cu cei dragi, pentru că au impresia că în ultima vreme i-ați neglijat.

Peşti
Încercați să ascundeți partea sensibilă, dar ţineți cont că s-ar putea să fie cea mai frumoasă latură. Deşi nu este indicat să vă deschideți în faţa oricui, nu este o idee bună să pozați într-o persoană rece şi insensibilă. Fiți blând cu cei din jur şi veți vedea că îşi vor schimba şi ei atitudinea. Lăsați visele pentru acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS