16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Ați încercat să învățaţi lucruri noi în ultima perioadă? Cărţile şi documentarele au fost principala ocupaţie? Indiferent ce ați sperat să aflați astfel, astăzi sunt mari şanse să se întâmple. În carieră, primiți o veste bună, care vă va duce mai aproape de o promovare. Prietenii vă sunt aproape, cereți-le sfatul dacă aveți nelămuriri sau dileme.

Taur
Aveți un vis interesant, dar nu vă lasați influenţat de simbolistică. Orice decizie trebuie luată analizând faptele concrete, nu interpretând vise. La muncă, reuşiți să luați o decizie într-o problemă care vă macină de multă vreme. Aveți nevoie de o listă cu lucrurile pe care trebuie să le faceți astăzi, va fi mai uşor să vă organizați.

Gemeni
Un eveniment social care are legătură cu viaţa profesională vă pune în legătură cu un prieten vechi pe care nu l-ați mai văzut de mult. Vă veți simţi minunat alături de el, amintindu-vă de vremurile de demult. Vă dați seama că acum aveţi mai multe în comun decât înainte.

Rac
Aveți de dat multe telefoane profesionale sau personale. O mulţime de oameni au nevoie de atenţie, iar orgoliul propriu va fi mai mângâiat ca niciodată. Nu fiți jenat şi nu vă simţiți vinovat dacă nu vă găsiți întotdeauna cuvintele potrivite. Nimeni nu este perfect, mai ales că toţi ochii sunt pe dumneavoastră.

Leu
Un studiu recent sau o analiză mai profundă a lucrurilor vă fac să vă exprimați mult mai creativ. Indiferent dacă alegeți să scrieți, să cântaţi sau să pictați, veți observa o diferenţă în stil. Sunteți mai profund şi parcă vedeți lucrurile mai clar. În a doua parte a zilei, melancolia vă mai lasă. Totuşi, până atunci veți face multe lucruri interesante, care vă vor aduce aprecierea celorlalţi.

Fecioară
Astăzi simţiți că locuinţa este mai pustie ca de obicei. Vă este dor de prieteni, dar în acelaşi timp vă bucurați şi de aceste momente. Nu trebuie să faceți ceva special, puteți chiar să dormiți sau să vă relaxați. Gândurile pe care le aveți vă vor ajuta să găsiți o soluţie la problemele financiare sau profesionale.

Balanţă
În cadrul unui eveniment social veți cunoaşte persoane importante. Nu intrați în panică, vă veți descurca exemplar dacă rămâneți aşa cum sunteți. Ascultați ce are de spus toată lumea şi veți şti ce să răspundeți. Interesele şi ideile personale vor atrage atenţia celorlalţi şi vă vor ajuta să vă faceți prieteni noi. Vei primi chiar invitaţii la alte petreceri asemănătoare.

Scorpion
Dacă ați citit lucruri noi despre sănătate, astăzi este o zi bună să le puneți în practică. Veți simţi imediat rezultatele eforturilor depuse. Vă simţiți foarte puternic fizic şi psihic, sănătos şi energic. Această atitudine vă va face să dați randament la locul de muncă şi să atrageți atenţia şefilor.

Săgetător
Sunteți foarte atrăgător, iar abilităţile de comunicare sunt la cote maxime. Nu sunteți foarte interesat de aspectul romantic al vieţii, însă nu înseamnă că dragostea vă va ocoli. Veți avea conversaţii interesante cu cei dragi, care vă vor ajuta să aflați lucruri noi. Poate descoperiți că aveți interese sau talente pe care nu le-ați fi bănuit.

Capricorn
Primiți vizita unor oameni importanţi în domeniul dumneavoastră de activitate. Chiar dacă vor sta mai mult decât v-ați fi aşteptat, rezultatul va fi unul pozitiv. Aveți multe discuţii interesante, care vă aduc şi promisiunea că lucrurile vor fi mai bune în viitor. Nu vă învinovăţiți dacă, la un moment dat, aduceți în discuţie lucruri mai puţin interesante.

Vărsător
Activităţile de grup sau evenimentele sociale vă ţin foarte ocupat astăzi. Va trebui să vă întâlniți cu mulţi oameni noi, să dați multe telefoane şi să mergeți în multe locuri. Chiar dacă la finalul zilei veți fi foarte obosit, veți avea parte de experienţe interesante. Unii oameni v-ar putea chiar deveni prieteni. E momentul să vă bucurați de aceste momente!

Peşti
Cunoşteti astăzi succesul în carieră! Poate nu sunteți conştient de ce vi se întâmplă, aşa că la început vă va fi greu să gestionați situaţia. Totuşi, ați muncit mult pentru a ajunge aici, aşa că veți fi bucuros să aflați veştile bune. Seara, ieşiți cu prietenii şi sărbătoriți momentele plăcute prin care treceți. Meritați din plin ce vi se întâmplă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS