22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

Ieri, 13 octombrie a.c., polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Bîrca și Postului de Poliție Cerăt au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistrații Judecătoriei Segarcea pe numele lui I. Raj, în vârstă de 35 de ani, din comuna Cerăt. Doljeanul a fost condamnat la 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Craiova pe numele lui Z. Alexandru, în vârstă de 29 de ani, din Craiova.
Bărbatul a fost condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, tot ieri, 13.10.2016, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Cetate au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistrații Judecătoriei Băilești pe numele lui T. Costinel, în vârstă de 36 de ani, din comuna Motăței. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani, 4 luni și 407 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
Cei trei doljeni au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS