25.3 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbaţi reținuți după ce au încercat să calce cu mașina pe trotuar doi rivali

Bărbaţi reținuți după ce au încercat să calce cu mașina pe trotuar doi rivali

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetaţi pentru tentativă la omor calificat, după ce unul dintre ei a încercat să omoare cu maşina două persoane care se deplasau pe un trotuar din municipiul Tecuci, iar cel de-al doilea, pasager în maşină, a lovit-o cu un cuţit pe una din victime, scrie Agerpres.

„Pe 29.03.2024, în jurul orei 15.30, inculpatul C.C. a pus în executare intenţia de a suprima viaţa persoanelor vătămate P.G. şi P.V., care se deplasau pe un trotuar de la intersecţia str. Libertăţii cu str. Nicoreşti din municipiul Tecuci, lovindu-i cu autoturismul pe care îl conducea şi producându-le leziuni traumatice, iar apoi inculpatul D.M., pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, i-a aplicat lui P.V. o lovitură cu vârful unui cuţit în zona toracică antero-laterală stg, prin acţiunea lui C.C. (lovirea cu autoturismul a persoanelor vătămate, urmată de impactarea puternică a unui gard) fiind tulburată ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Marți, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a pus în mişcare acţiunea penală împotriva celor doi indivizi. Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor și tulburarea ordinii și a liniștii publice.

Citește şi: Olt: Un șofer beat a ajuns cu mașina în șanț

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS