24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMagie şi zâmbete de 1 iunie: cele mai adorabile surprize pentru pici

Magie şi zâmbete de 1 iunie: cele mai adorabile surprize pentru pici

Ziua Internaţională a Copilului, 1 iunie, merită sărbătorită cum se cuvine, fie că ai acasă copilaşi mici, de vârsta şcolară sau chiar preadolescenţi. Cei mici îţi îmbogăţesc viaţa în feluri în care nici nu-ţi imaginai, aşa că nu trebuie să ratezi nicio ocazie să celebrezi copilăria alături de picii tăi.

Citeşte mai jos ce surprize adorabile poţi să le faci copiilor de 1 iunie:

Plimbări şi îngheţată

Dacă ai programul încărcat şi nu ai timp să îi pregăteşti celui mic o surpriză de proporţii, nu îţi face griji, există şi soluţii simple pentru a-i aduce zâmbetul pe buze. O plimbare în parc, urmată de o vizită la magazinul de îngheţată preferat poate fi cea mai inspirată alegere pentru a celebra Ziua Copilului.

Urmăreşte programul de evenimente al parcurilor din zona ta ca să descoperi dacă se organizează activităţi pentru cei mici. Majoritatea parcurilor din oraşele mari organizează activităţi distractive pentru copii de 1 iunie, de la spectacole de teatru şi până la concerte.

Hăinuţe cool

Uneori, cadourile simple devin cele mai drăguţe surprize pentru copii. Poţi să îi dăruieşti celui mic de 1 iunie câteva hăinuţe şi accesorii cool, pe care ştii că şi le doreşte. Adidaşii pentru copii reprezintă o super idee de cadou, mai ales că aceştia reprezintă cel mai iubit tip de încălţăminte în lumea copiilor şi a tinerilor.

Adidaşii pentru copii sunt nu doar cool, ci şi comozi, perfecţi pentru distracţie şi joacă în aer liber. Pentru vară, alege adidaşi de copii din materiale subţiri, precum pânza, în culori deschise.

Nu doar adidaşii pentru copii reprezintă un cadou inspirat. Mai poţi opta pentru treninguri pentru copii, bluziţe, jeanşi, tricouri sau hanorace. Chiar şi bebeluşii pot primi în dar hăinuţe de 1 iunie. Orientează-te către treninguri pentru bebeluşi de la Nike sau Adidas, bodyuri, salopete sau tricouri.

O excursie de o zi

O excursie de o zi e o ocazie excelentă de a te bucura de timp de calitate cu cel mic, în special de Ziua Copilului. Există o mulţime de locaţii din care poţi alege, de la parcuri de aventură şi până la plaje, mănăstiri sau zone montane. Dacă copilul are o vârstă suficient de înaintată pentru a-şi da cu părerea în alegerea locului, ţine cont de preferinţele acestuia.

Joacă şi trambuline

Copiii iubesc trambulinele, salturile şi săriturile, nu mai spunem de piscinele cu bile sau bureţi. O sesiune de joacă la un parc de trambuline cu siguranţă îi va aduce bucurie celui mic. În oraşele mari, găseşti parcuri de trambuline în malluri sau în incinta arenelor de jocuri ori parcurilor de distracţii.

Desigur, există şi varianta DIY când vine vorba de un astfel de cadou. Îi poţi dărui celui mic o trambulină adecvată vârstei lui, pe care s-o folosească în grădină.

Filme la cinema

Pentru copiii care iubesc fimele şi desenele animate, biletele la cinema reprezintă o surpriză minunată. De 1 iunie, multe cinematografe rulează filme pentru copii, cu personaje iubite, ba chiar oferă şi cadouri simpatice celor mici, precum bomboanele sau jucăriile. Optează pentru un cinematograf aproape de casă şi surpinde-ţi copilul cu bilete la film, fie alături de prietenii lui, fie alături de familie.

O cină cu meniul preferat

Surpriză de 1 iunie nu trebuie neapărat să fie achiziţionata de la magazin, ci poate fi şi pregătită în casă, cu multă iubire. Îţi poţi surprinde piciul cu mâncarea preferată, pregătită chiar de tine. Pregăteşte chiar mai multe feluri de mâncare, astfel încât să se poată bucura de toate bunătăţile care îi plac.

O cină cu aperitivul, felul principal şi desertul preferat e o modalitate foarte frumoasă de a-i arăta celui mic cât de mult îl iubeşti. Nu uita să adaugi în meniu şi o băutură gustoasă, precum limonada sau ice tea.

Jocuri pe asfalt

Jocurile cu cretă pe asfalt sunt mai actuale că niciodată. Pentru copiii mici, acestea reprezintă o metodă excelentă de a-şi exprima creativitatea, de a se distra şi de a socializa. Cumpără de la magazin câteva cutii de cretă şi distrează-te alături ce cel mic de 1 iunie. Puteţi desena, juca şotronul sau aruncarea la ţintă.

Vizită la fermă

Copiii iubesc animăluţele şi momentele de joacă şi iubire alături de acestea. Unde mai pui că astfel de momente îi ajută să îşi dezvolte empatia, simţul responsabilităţii şi respectul faţă de vieţile ce ne înconjoară. De Ziua Copilului du-l pe cel mic într-o vizită la fermă, unde să se poată juca cu animăluţele şi petrece timp în aer liber. O mulţime de ferme sunt potrivite pentru vizita cu copiii, atât în jurul Bucureştiului, cât şi-n alte locaţii din ţară.

Zâmbetul celor mici şi fericirea lor sunt nepreţuite, aşa că anul acesta de 1 iunie oferă-le o binemeritată surpriză. De la plimbări în parc şi până la jocuri cu cretă sau vizite la ferme de animale, ai o mulţime de variante simpatice din care să alegi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS