20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEuropa League | Xabi Alonso: „Atalanta a fost mai bună“

Europa League | Xabi Alonso: „Atalanta a fost mai bună“

Antrenorul echipei Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, a felicitat-o pe Atalanta şi a recunoscut că merita să câştige Europa League, după ce s-a impus cu 3-0 în finala desfăşurată miercuri seara, la Dublin.

„Nu a fost ziua noastră, trebuie să acceptăm. Trebuie să o felicităm pe Atalanta, a meritat să câştige. Nu am reuşit să ne facem jocul nostru, iar ei au fost mai buni la toate. Intensitatea Atalantei a fost mai puternică. Nu am reuşit să ne facem aşa cum am dorit jocul de pase în terenul lor. Toată echipa a dat totul, dar nu a fost suficient, trebuie să acceptăm. Vom utiliza această decepţie pentru finala noastră de sâmbătă din Cupa Germaniei“, a declarat tehnicianul spaniol, citat de Agerpres.

Şi mijlocaşul Robert Andrich a recunoscut superioritatea formaţiei Atalanta: „Trebuie să o felicităm, pentru că a meritat mai mult ca noi să câştige. Atalanta a făcut ce a făcut mereu, ea este foarte puternică la dueluri. Pentru noi este o decepţie şi mai mult decât atât, înaintea finalei Cupei Germaniei de sâmbătă“.

Citeşte şi: Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS