15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Craiova: Accident rutier cu trei victime, pe Calea Bucureşti

UPDATE – Craiova: Accident rutier cu trei victime, pe Calea Bucureşti


UPDATE 16:35
Taximetristul și pasagera sa, o femeie de 38 de ani din Craiova, au fost scoși de pompieri din autoturismul avariat, după care au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Medicii craioveni au precizat pentru GdS că Sorinel Stoenică a fost găsit inconștient și a fost intubat la locul accidentului, după care a fost transportat în comă la unitatea medicală, unde a fost diagnosticat cu politraumatism produs în urma unui accident rutier. Același diagnostic i-a fost pus și pasagerei din taxi, care era conștientă și stabilă din punct de vedere respirator și hemodinamic.
În schimb, șoferul și pasagera din autoturismul Mecedes nu au fost răniți în urma accidentului. De altfel, cei doi au refuzat iniţial să fie transportați la spital, însă la scurt timp pasagera din Mercedes s-a prezentat la spital pentru investigaţii.


13:25
Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, în jurul prânzului, la intersecţia străzii Calea Bucureşti cu Nicolae Bălcescu. În acest moment intervin echipaje SMURD şi de descarcerare, dar şi echipaje ale pompierilor doljeni.

În accident au fost implicate două autoturisme, o Dacia Logan și un Mercedes. Potrivit primelor informații, șoferul taxiului care venea de pe strada Nicolae Bălcescu nu a acordat prioritate Mercedesului, care circula regulamentar pe Calea București, intrând în coliziune cu acesta. Cele două mașini s-au oprit pe linia de tramvai, iar în ultimul moment vatmanul unei garnituri a oprit și a evitat o tragedie. Cele trei victime, șoferul, o pasageră din taxi și alta din Mercedes, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Polițiștii de la Rutieră fac cercetări la fața locului.

DSC_1010

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS