22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn Crăciun... după horoscop

Un Crăciun… după horoscop

Reprezentanţii fiecărei zodii au un parfum, o plantă, o piatră norocoasă sau alt obiect care îi caracterizează. Iar Crăciunul este ocazia perfectă pentru a alege cel mai frumos cadou care să li se potrivească „mănuşă“ persoanelor dragi.

Odată cu apropierea Sărbătorilor de iarnă, toţi încercăm să găsim cadourile cele mai potrivite persoanelor dragi. O mână de ajutor în acest sens am putea primi din partea astrologilor, care se întrec în fel de fel de indicaţii privind cadourile recomandate pentru fiecare zodie, relatează pourfemme.it.
Nativii din Berbec au gusturi destul de simple şi mai degrabă ei pun preţ pe gestul în sine şi pe faptul că respectivul cadou a fost ales pentru ei. În cazul bărbaţilor, o idee bună de cadou ar fi un accesoriu pentru maşina lor sau pentru activitatea sportivă preferată. Sau un bilet la concertul formaţiei preferate sau la meciul echipei favorite. În cazul femeilor, nu sunt recomandate obiectele de decor pentru casă. Mai degrabă optaţi pentru un colier sau o pereche de cercei, dar nici un articol sexy de lenjerie intimă nu le-ar displăcea. În cazul Taurilor, lucrurile se complică, deoarece aceşti nativi adoră să primească daruri, cu condiţia ca acestea să fie de bun gust şi să aibă o oarecare valoare. În cazul bărbaţilor, sunt recomandate articolele vestimentare, cu condiţia să fie elegante şi de o culoare frumoasă. Femeile adoră obiectele pentru decorarea casei, însă este de preferat ca astea să fie din argint sau porţelan. De asemenea, nu ar spune nu nici unui articol vestimentar, o plantă, o carte interesantă sau un telefon mobil. În cazul Gemenilor, alegerea unui cadou nu este simplă. Având în vedere că sunt personalităţi cu gusturi şi păreri destul de schimbătoare, nu este prea simplu să găseşti ceva care li se potriveşte cu adevărat. De aceea, ar fi mai bine să vă orientaţi spre ceva neaşteptat, care să le trezească interesul. Pentru bărbaţi, v-aţi putea orienta spre electronică, aşadar un accesoriu pentru calculator sau un hard disk extern ori un netbook. Doamnelor le‑aţi putea oferi un tratament de frumuseţe sau bilete la teatru.

Un cadou pentru fiecare

Nativii din Rac sunt mai puţin pretenţioşi. Important este însă ca darul să fie însoţit de o felicitare în care să vă exprimaţi sentimentele. În cazul domnilor, un cadou apreciat ar fi obiecte utile pentru a se relaxa în casă, cum ar fi o pijama călduroasă sau o cană, în timp ce în cazul doamnelor, trebuie menţionat că acestea apreciază obiectele pentru casă, mai ales pentru spaţiul lor preferat. Le plac casetele de bijuterii, albumele de fotografii, dar şi bijuteriile sau parfumurile. Leii sunt persoane generoase, cărora le place să facă, dar şi să primească daruri şi tocmai din acest motiv nu apreciază dacă primesc obiecte nesemnificative sau de calitate proastă. În cazul domnilor, puteţi opta pentru o sticlă de vin sau lichior, un pix de firmă, dar şi un accesoriu special pentru casă sau maşina lor. Femeile adoră eleganţa şi, ca atare, ar aprecia un obiect nu prea scump, dar de bun gust, indiferent că este vorba de un articol vestimentar sau o bijuterie. Nativii din Fecioară nu au pretenţii prea mari, dar ştiu să aprecieze ce tip de cadou primesc, iar dacă este prea scump şi-ar putea face probleme. În acelaşi timp însă şi dacă vă zgârciţi, au tendinţa să se simtă neglijaţi. În cazul domnilor, vă puteţi orienta spre o carte, un set de CD-uri de muzică clasică, în timp ce doamnele apreciază produsele bio, indiferent că este vorba de produse alimentare sau de cosmetice. Nu ar spune nu nici unei şedinţe de masaj, unor ghiduri de sănătate, dar şi unui roman de dragoste.

Zodii şi pretenţii

În cazul Balanţelor, nu este prea uşor să le oferiţi un cadou pe placul lor, pentru că reprezentanţii acestei zodii un un simţ estetic puternic şi sunt greu de mulţumit. Bărbaţii din această zodie sunt extrem de vanitoşi, iar pentru a le alege un cadou trebuie să optaţi pentru lucruri rafinate, indiferent că este vorba de un obiect de artizanat, un album de artă sau un articol vestimentar, cu condiţia să fie din mătase sau din caşmir. Femeile preferă o geantă sau un portofel de marcă, o casetă de bijuterii sau un colier, o brăţară ori cercei. Scorpionii au o multitudine de pasiuni şi urăsc banalitatea. Cadoul trebuie să le trezească interesul şi să îi surprindă. În cazul bărbaţilor, vă puteţi orienta spre o sculptură sau pictură inedită, sau căni cu forme ciudate, o pereche de boxeri cu desene inedite, în timp ce pentru doamne puteţi opta pentru bijuterii exotice, dar şi lumânări parfumate sau lenjerie intimă de culoare neagră sau roşie. Săgetătorii sunt persoane exuberante şi cu multe pasiuni, se află mereu în mişcare şi nu se dau în vânt după cadourile banale. În cazul domnilor, puteţi opta pentru un cadou în ton cu pasiunea lor pentru călătorii şi aventuri: un rucsac, o busolă, un ceas cu fusurile orare, un Ipod etc., în timp ce doamnele preferă cărţile pe teme de spiritualitate, yoga etc. sau accesoriile şic.

Daruri cu gust

Nativii din Capricorn sunt unii dintre cei mai dificil de satisfăcut, pentru că sunt persoane practice, care detestă să primească mărunţişuri sau alte obiecte inutile. Pentru bărbaţi, sunt recomandate articolele vestimentare de calitate şi sobre, dar şi o agendă elegantă sau un ceas. Doamnele apreciază o geantă, o curea sau un portofel, dar şi un colier elegant sau o plantă de apartament. Vărsătorii sunt persoane cărora nu le plac obiectele tradiţionale şi pot face o pasiune pentru obiectele pe care alţii nu le-ar lua nici măcar în considerare. Pentru bărbaţii pasionaţi de artă aţi putea opta pentru un instrument muzical, culori pentru pictură etc. De asemenea, nu le-ar displăcea nici un bilet la un concert sau gadget-uri moderne, indiferent că este vorba de telefoane sau Mp3-playere. Doamnele din această zodie sunt un pic mai conformiste decât bărbaţii, însă şi în cazul lor trebuie să optaţi pentru un cadou original. Puteţi opta pentru o pictură artistică, un obiect de decor din cristal sau metal, realizat într-o manieră modernistă. De asemenea, un cadou pe placul lor ar putea fi o şedinţă de masaj sau un tratament cosmetic. În cazul Peştilor, ţineţi cont de faptul că acestora nu le plac obiectele care ies prea mult în  evidenţă şi preferă un cadou care să le transmită într‑un fel sau altul sentimentele pe care ceilalţi le simt faţă de ei. În cazul bărbaţilor, puteţi opta pentru cadourile care au legătură cu muzica, dar şi DVD-uri, cărţi, dulciuri şi vinuri de calitate. Doamnele pot fi răsfăţate cu un parfum, un buchet de flori, CD-uri cu muzică, cărţi sau un telefon în culoarea preferată. De asemenea, cerceii, colierele şi inelele sunt cu siguranţă pe placul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS