18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte ştiri

Din vina lui Ozzy Ozbourne
Celebrul Ozzy Osbourne este considerat unul dintre cei mai nonconformişti şi „nebuni“ rockeri ai anilor ‘80-’90, fiind sursă de inspiraţie pentru mulţi iubitori ai muzicii sale. Este şi cazul lui William Liston, un bărbat de 33 de ani din Aurore, Ohio. Potrivit absurdityisnothing.net, în noaptea de Anul Nou, bărbatul a fost surprins la volanul maşinii sale, în stare avansată de ebrietate. Pentru a se apăra, William a explicat că din vina lui Ozzy Osbourne şi a muzicii sale a devenit la fel de nebun ca rockerul.
„O femeie a venit la noi şi ne-a spus că, în timp ce conducea, în faţa ei se afla alt autoturism al cărui şofer conducea în mod periculos. Am decis să plecăm în urmărirea autovehiculului“, a povestit Frank Klarich, reprezentantul poliţiei din localitate. Liston conducea un SUV şi de mai multe ori a fost pe punctul să piardă controlul asupra direcţiei şi să provoace accidente. După câteva minute de urmărire, şoferul petrecăreţ a fost tras pe dreapta. „E doar vina muzicii lui Ozzy Osbourne! E vina lui, ce aveţi cu mine?“, s-a apărat William.

Cel mai „fertil“ oraş din Marea Britanie
Weybridge din Surrey este cel mai „fertil“ oraş din Marea Britanie. Cel puţin aşa rezultă dintr-un studiu realizat recent de site-ul Gurgle.com, care a luat în considerare numărul total de naşteri în perioada 2002-2008, precum şi perioada medie în care o femeie rămâne însărcinată. Potrivit web.orange.co.uk., femeile care locuiesc aici au nevoie de doar trei luni pentru a rămâne însărcinate, comparativ cu restul britanicelor, care au nevoie de cel puţin şase luni. Oraşul, care face parte din districtul Elmbridge, se poate lăuda cu titlul de cel mai bun loc pentru trăit. Elementul decisiv în acordarea titlului a fost natalitatea, a cărei rată a crescut cu 20% între 2002 şi 2008.

Trabant pentru deszăpezire
Un bărbat din Germania, de profesie inginer, a avut ideea să-şi transforme Trabantul într-un plug pentru îndepărtarea zăpezii. Potrivit web.orange.co.uk., Helmut Tasche a dorit să găsească o metodă originală prin care să scape de zăpada care s-a aşternut din belşug în ultima perioadă pe străzile oraşului său natal, Luckenwalde. Sătul să tot îndepărteze zăpada din faţa casei cu lopata, germanul a rugat un fierar să-i construiască un dispozitiv care să poată fi ataşat în faţa micului său autovehicul. În plus, dacă obiectul metalic este instalat în spatele Trabantului, germanul poate transporta persoane care s-au accidentat pe gheaţă sau poate face diverse livrări la domiciliu. Deşi Trabantul nu se bucură de o reputaţie prea bună, Tasche este extrem de mândru de invenţia lui, el declarând că până acum autoturismul său s-a achitat foarte bine de sarcini. Trabantul a fost fabricat în Republica Democrată Germană (Germania de Est) timp de aproape 30 de ani, înaintea căderii Zidului Berlinului, fără a beneficia de îmbunătăţiri semnificative în acest interval.  

George Clooney, în rol de criminal în serie
Cunoscutul actor George Clooney va interpreta rolul principal în pelicula „The Monster of Florence“, adaptarea operei de nonficţiune a lui Mario Spezi şi Douglas Preston. Potrivit tgcom.it, actorul îi va da viaţă unui criminal feroce, despre care se spune că ar fi omorât opt cupluri în Florenţa, între anii 1968 şi 1985, fără să fie prins. Povestea este reală, iar cei doi autori au investigat crimele celui numit Il Monstro. Cazul a fost până la urmă clasat, în ciuda dispariţiei fără urmă a unor dovezi şi a unor martori. Cazul a fost comparat cu cel al lui Jack Spintecătorul. Pelicula ar putea fi regizată de Grant Henslov, coproducătorul filmului alături de Clooney, iar scenariul va aparţine autorilor poveştii din „Valkyrie“, Chris McQuarrie şi Nathan Alexander.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS