18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPiesele care dau culoare ţinutei

Piesele care dau culoare ţinutei

Pălăriile, ghetele, cizmele peste genunchi, jachetele din piele, rochiile şi fustele creţe, cu imprimeuri copilăreşti, şosetele lungi sunt piesele care vor da culoare ţinutei dumneavoastră în această toamnă.

Adolescentele care preferă stilul army se pot bucura, pentru că el revine la modă în această toamnă. Designerii le atrag însă atenţia tinerelor domnişoare: pentru a nu naşte comentarii neplăcute trebuie să aibă grijă cum asortează imprimeurile de camuflaj, aşa că este de preferat să-şi achiziţioneze materiale în nuanţe de crem nisipiu şi să se axeze mai mult pe formă şi cusături. Ghetele, piese nelipsite ale acestui stil, trebuie să fie cât mai masculine.
Şi jacheta de piele este una dintre piesele preferate ale toamnei, creatorii de modă considerând-o un „little black dress“ al ţinutelor de zi.
Nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa culorii, căci este permis orice.
Şi dacă vă gândiţi ce rochie sau fustă să alegeţi pentru noul sezon, trebuie să ştiţi că revin pe podiumul prezentărilor de modă vechile fustiţe din adolescenţă. Dacă sunteţi o fire libertină, alegeţi cu încredere fustiţele scurte, creţe, cu imprimeuri copilăreşti şi din materiale vaporoase. Un accesoriu şic al acestor fustiţe care amintesc de adolescenţă sunt şosetele lungi. Fără imprimeu şi purtate lejer pe gambe, vor fi elementul care vă va face remarcată. Le puteţi pune în valoare cu ghete având design dur.
În ceea ce priveşte rochiile, ele trebuie să fie lungi şi imprimate. Animal-print, army-print, flower-print şi orice imprimeu care vă duce cu gândul la cultura africană sunt ideale pentru a da viaţă unei rochii de toamnă.
Din garderobă nu trebuie să lipsească o pereche de blugi, care să se potrivească şi ţinutelor de seară, dar şi celor de zi.
Având în vedere faptul că vremea se răceşte pe zi ce trece mai mult, un palton este foarte chic. Dacă modelul o permite, accesorizaţi-l cu o curea, un alt element indispensabil în acest sezon.

În pas cu moda

Nici cizmele înalte, peste genunchi, nu lipsesc din peisaj. Pentru ţinutele de zi, recomandate sunt cizmele fără toc, iar pentru seară, cele cu toc de 12 cm, extrem de sexy.
Şi pentru că accesoriile fac moda, dând un aer special celor care le asortează ţinutelor vestimentare, şi în acest sezon designerii au adus pe podiumul de modă eşarfele, care vă pun în valoare. În orice nuanţe, ele se potrivesc perfect ţinutelor de toamnă. Le puteţi alege pe cele lungi, boeme, care să vă scoată feminitatea în prim-plan atunci când purtaţi o geacă de piele rock sau o pereche de jeanşi rupţi, care sunt în mare vogă.
Li se alătură şi pălăriile, căci o zi ploioasă sau însorită, cu vânt sau fără, nu trebuie întâmpinată fără pălărie. Mai mult, acest accesoriu vă va da o notă de eleganţă la evenimentele deosebite la care participaţi. Puteţi opta, în funcţie de ocazie, pentru pălării romantice din pânză, mătase sau in, în nuanţe pastelate sau ciclamen. Trebuie însă să evitaţi verdele şi maroul atunci când mergeţi la un eveniment special.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU