16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO vară în culori naturale

O vară în culori naturale

O schimbare de look este ceea ce îşi doresc doamnele şi domnişoarele care se pregătesc de concediu.

O tunsoare în tendinţe, o culoare care să asigure părului strălucirea în razele calde ale soarelui sunt dorinţele reprezentantelor sexului frumos. Acestea pot fi împlinite la un salon de înfrumuseţare. În faţa catalogului cu meşe de păr vopsit, deciziile sunt greu de luat.

Culoarea părului ar trebui să fie deosebită, vopseaua să nu deterioreze firul, iar strălucirea şi aspectul sănătos al părului să nu fie afectate. O mână de ajutor vine din partea hair-stylist-ului. O vopsea fără amoniac, fără oxidant este produsul ideal pentru a îndeplini dorinţele clientei. „Complexul de ceramine netezeşte firul de păr, îi completează lipsurile.

Părul nu se va încurca, deci posibilitatea ca firul să se rupă este scăzută. Vopseaua are timp de acţiune mic şi este recomandată vara, atunci când soarele şi vântul afectează firul de păr“, a precizat Sorin Popescu, hair-stylist.

Pentru ca efectul să fie cel scontat, iar părul să aibă aspect plăcut, strălucitor, sănătos, după un astfel de proces de vopsire, doamnele şi domnişoarele care aleg să-şi coloreze părul trebuie să-şi îmbogăţească trusa de cosmetice cu un şampon adecvat, creme şi măşti speciale. Şi pentru că problema vopselei a fost rezolvată, rămâne cea a alegerii culorii.

„Există două tipuri de tenuri – cald şi rece, un criteriu esenţial în stabilirea nuanţei care vi se potriveşte. De asemenea, culoarea ochilor, a buzelor sunt alţi factori de care trebuie să ţineţi cont. De regulă, trebuie ca nuanţa părului să nu fie în contradicţie cu pielea sau culoare buzelor şi a ochilor“, a completat hair-stylist-ul Sorin Popescu.

 

Tendinţele verii

 

Părul, fie el lung sau scurt, e lăsat liber în această vară. Sunt preferate culorile deschise, calde, în nuanţe apropiate celor naturale. Uniformitatea nu este în nici un caz cuvântul de ordine al tendinţelor din această vară. Nici părul natural nu e uniform colorat, şuviţele netede alternează cu cele ondulate, iar buclele pot avea aspecte şi dimensiuni variate în aceeaşi pieptănătură. Pentru styling sunt potrivite produse care lasă părul să se mişte liber şi cât mai natural.

În ceea ce priveşte culorile, acestea se combină între ele, astfel încât look-ul final să fie sofisticat, rafinat, opulent. Chihlimbarul, bronzul, cenuşiul, auriul mat sunt nuanţe care vin să se completeze. Pentru doamnele şi domnişoarele care nu vor să spargă tiparele, culorile naturale fac moda în acest sezon. Maroul, brunetul şi roşcatul trebuie să fie cât mai naturale posibil, în timp ce blondul va face excepţie – vom vedea bloduri platinate, tonuri naturale rock-chic, cu rădăcini închise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS