22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRestaurant la domiciliu

Restaurant la domiciliu

Când vine vorba de satisfacerea propriilor capricii, vedetele de dincolo de Ocean nu se uită la bani, fiind dispuse la orice sacrificii pentru a-şi vedea visul cu ochii.

 

Plictisite, probabil, să împartă aceleaşi localuri cu muritorii de rând, tot mai multe vedete din Cetatea Filmului au decis să reproducă atmosfera restaurantelor lor preferate în propria locuinţă. Potrivit publicaţiei americane Metropolitan Post, tot mai multe vedete de la Hollywood s-au lăsat cucerite de moda minirestaurantelor, adevărate clone ale localurilor lor preferante. Fie că e vorba de Madonna sau Julia Roberts, de Cate Blanchette sau Angelina Jolie, nici una dintre dive nu a rămas indiferentă la noua modă, ajungând să investească sute de mii de dolari pentru a avea o replică personalizată a restaurantului preferat între pereţii locuinţei.

Un exemplu elocvent este regina muzicii pop, Madonna, care nu a rezistat farmecului şi luxului renumitului restaurant milanez Gold, cu ale sale scaune scumpe şi ornamente preţioase, simbol al bogăţiei şi bunului-gust. Fascinată de localul celebrilor designeri Dolce & Gabbana, diva americană şi-a transformat bucătăria într-o copie fidelă a restaurantului, cu pereţii placaţi cu aur, cu marmură peste tot şi un bar enorm, cu zece metri de lumini şi oglinzi încorporate în ziduri.

Dragoste de vedetă

 

La rândul său, cunoscuta actriţă Julia Roberts s-a îndrăgostit de restaurantul Julian Cafe şi de sala privată din incinta acestuia, unde ia cina ori de câte ori se află la Roma. Potrivit apropiaţilor vedetei, aceasta a apelat la ajutorul unor designeri şi constructori italieni, pentru a recrea atmosfera caldă şi relaxantă a restaurantului roman în casa ei din Los Angeles. Singura problemă ar fi să găsească gresie de Saxonia cu care să acopere pereţii bucătăriei. În acest sens, vedeta a organizat deja o călătorie în Germania pentru angajaţii săi, pentru ca aceştia să procure roca necesară pentru construcţie. Cheltuielile divei din „Pretty Woman“ nu se opresc aici. Ea va angaja tot personalul de la restaurantul său preferat cu ocazia unei petreceri pe care o va organiza pe 10 august, în onoarea soţului său, Danny Moder. Alte vedete au optat pentru reconstituirea atmosferei restaurantului italian Gusto. Din câte se pare, cunoscuta actriţă Cate Blanchette nu s-a dat în lături şi a îmbrăcat uniforma de zidar, demolând personal câţiva pereţi ai casei sale, din dorinţa de a obţine spaţiul necesar pentru un beci de vinuri şi un bar tipic italian. Şi pentru că pasiunea sa pentru băuturile italiene nu se opreşte aici, actriţa a apelat la serviciile unui majordom, care, în acelaşi timp, este şi un fin sommelier. Acesta a fost ales în urma unei atente selecţii, care a durat trei luni. Însă, nu doar restaurantele italiene „au sucit minţile“ vedetelor de la Hollywood. Viitoarea mămică Angelina Jolie a amenajat în reşedinţa sa din Los Angeles un salon special în stilul restaurantului Plaza Athenee din Paris, de unde nu lipsesc candelabrele uriaşe, stil Versailles, ornate cu 5.000 de cristale Swarovski.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU