22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrezentare de modă la Palat

Prezentare de modă la Palat

Spectacol de lumini, muzică şi culoare. Manechinele casei de modă Ilinca au devenit pentru o seară crăiesele toamnei. Pe scările Palatului „Jean Mihail“ au defilat modele îmbrăcate în rochii vaporoase, care au fost admirate public.

„Culorile toamnei“, noua colecţie de modă a creatoarei Ilinca Butucea, a fost prezentată la Muzeul de Artă din Craiova. Modelele au coborât pe covorul roşu, etalând ţinute în culori recomandate de creatoarea de modă. În acompaniamentul muzical pregătit de Florin Şişu, tinere blonde sau brunete au coborât fastuos scările Palatului „Jean Mihail“, îmbrăcate în ţinute cu decolteuri adânci.
Prima fată, prima rochie: lungă şi albă, cu imprimeuri florale în partea de sus. Este rochia care face trecerea de la vară la toamnă. A urmat una din catifea neagră, apoi şi-au făcut apariţia modele îmbrăcate în rochii lungi în nuanţe de albastru, maro şi bej. Creatoarea a folosit materiale lucioase, organza, satin, dar şi catifea şi mătase, voal.

Culorile toamnei se joacă pe rochiile creatoarei

Dacă în această vară s-au purtat culorile vii, pentru toamnă şi pentru serile festive prilejuite de sărbătorile iernii, creatoarea de modă propune rochii în nuanţe de bej, maro, verde, kaki, arămiu şi auriu. „Vin în întâmpinarea tuturor preferinţelor. Nu vreau ca nici o doamnă să se simtă dezavantajată. Fiecare femeie trebuie să se simtă, purtând aceste rochii, ca o prinţesă a toamnei, exact aşa cum a fost gândită şi această prezentare. Am peste 40 de creaţii în această colecţie şi am cuprins toate gusturile, de la pantaloni la rochii, de la ţinute foarte elegante la cele mai simple, de la ţinute disco la costume pentru doamnele de afaceri“, a declarat Ilinca Butucea.
Creatoarea a recomandat pentru acest sezon materiale din fibră naturală, multe dantele şi volane. Nu au lipsit imprimeurile florale şi trandafirii. Surpriza serii, rochia verde purtată de modelul Daniela Lung, a avut multe aplicaţii de trandafiri. „Am venit să prezint această rochie pentru că simt că mă reprezintă. Este foarte frumoasă şi mă face să mă simt foarte bine“, a mărturisit Daniela.

Romantism şi feminitate

Creaţiile din această colecţie au fost realizate astfel încât să facă trecerea de la zilele însorite ale toamnei la cele mohorâte şi ploioase. Culorile materialelor folosite, frumuseţea modelelor şi muzica au făcut ca spectatorii să aibă o seară de neuitat, doamnele fiind impresionate. „Fiecare ţinută a avut ceva special. Nici una nu a semănat cu alta şi materialele erau pe gustul oricui. Rochiile, compleurile au fost de o eleganţă şi o feminitate ieşite din comun“, a spus Mihaela Drăgan, una dintre doamnele prezente la eveniment.
Prezentarea de modă s-a terminat cu defilarea modelelor printre tablouri şi statui, în aplauzele audienţei.
Craioveanca Ilinca Butucea va prezenta această colecţie şi la Bucureşti, pe 28 noiembrie, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie, în cadrul galei de decernare a premiilor celor mai importanţi oameni de afaceri din ţară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII