16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGisele Bundchen visează să fie urâtă

Gisele Bundchen visează să fie urâtă

Cel mai mare vis al top modelului brazilian Gisele Bundchen este acela de a fi urâtă. Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o seducătoarea braziliană într-un interviu acordat revistei germane Frau.

Chiar dacă milioane de femei ar fi dispuse să cheltuiască sume enorme de bani pentru a avea măcar jumătate din frumuseţea vedetei, aceasta a declarat că darul pe care l-a primit de la mama natură i se pare de multe ori o corvoadă.
„Uneori visez să nu mai fiu frumoasă. Să fiu o femeie obişnuită, invizibilă, la fel ca milioane de doamne. La asta mă gândesc cel mai des atunci când ritmul meu de muncă este foarte intens. Mi se întâmplă uneori să nu dorm trei nopţi la rând din cauza prezentărilor de modă şi a şedinţelor foto“, a mărturisit braziliana. „În acele momente de stres maxim, mă gândesc cât de mult  mi-ar plăcea să nu fiu o femeie frumoasă, ci o anonimă, cu un ritm de viaţă normal, care merge la cumpărături la supermarket şi este ignorată. O femeie care se ocupă de casă, de copii şi care îşi iubeşte soţul. Aceste sentimente şi gânduri durează însă câteva minute. Sunt perfect conştientă de norocul pe care l-am avut în viaţă şi de privilegiul de a fi ceea ce puţine femei au ocazia să fie“, a mai spus Gisele Bundchen.

Se consideră norocoasă

„Până cu puţin timp înainte nu mă simţeam în mod particular frumoasă. Din contră… Am crezut mereu că nasul meu proeminent este o limită. Un defect în armonia aspectului meu. După ce am fost descoperită şi lansată la nivel internaţional, am început şi eu să mă întreb dacă sunt cu adevărat frumoasă. Ştiu că totul se poate termina mâine. Nu ar fi o problemă pentru mine. Am avut destul noroc până acuma şi sunt recunoscătoare“, a mai declarat top modelul, la care visează mulţi bărbaţi din întreaga lume. Cei care se întreabă ce trebuie să facă pentru a pune stâpânire pe inima frumoasei braziliene trebuie să mizeze în primul rând pe miros.
„Pentru a mă cuceri, bărbaţii trebuie să fie atenţi la miros. Nu trebuie să se învăluie într-un parfum prea puternic, acesta trebuie să fie mai degrabă unul personalizat. Îmi place mirosul natural al trupului“, a spus vedeta. Logodnicului său, Tom Brady, jucător de fotbal american, top modelul i-a recomandat un mix între apa de toaletă Axe şi clasica apă de colonie. Întrebată care dintre bărbaţi crede că miros cel mai bine, Gisele a răspuns fără pic de ezitare: „Brazilienii şi italienii“.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU