16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte ştiri

Cel mai mare diamant din lume

În Africa de Sud a fost descoperit cel mai mare diamant din lume. După cum informează Krone.at, acesta cântăreşte dublu faţă de diamantul Cullinan, ce deţinea recordul, descoperit tot în Africa de Sud în ianuarie 1905. Piatra a fost descoperită zilele trecute şi a fost imediat transportată la o bancă din Johannesburg. Valoarea diamantului este estimată la 22 de milioane de euro. Compania De Beers, proprietara diamantului, a anunţat că în câteva zile se va decide ce va face cu această piatră.

Concursul pentru cel mai frumos posterior, suspendat

Un concurs în care urma să fie ales cel mai sexy posterior din lume a fost suspendat în urma protestelor opiniei publice din Suedia. După cum informează Libero.it, sponsorul concursului, firma germană de lenjerie intimă Sloggi, a decis să întrerupă concursul din cauza protestelor venite din partea presei, precum şi a clienţilor. Mai multe cotidiene suedeze au considerat acest concurs ca fiind pornografic.  

Mâncare pe şine

Un restaurant cu totul inedit urmează să fie inaugurat în câteva zile în oraşul german Nürnberg. După cum informează Krone.at, restaurantul „’s Baggers“ se anunţă încă de pe acum ca localul viitorului, prin prisma faptului că mâncarea nu este servită de oameni, ci ea este livrată clienţilor printr-un sistem complex de şine. În plus, vizitatorii restaurantului îşi comandă mâncarea prin intermediul unui ecran digital. Singurii angajaţi ai restaurantului sunt bucătarii şi personalul responsabil cu curăţenia.  

Telefoanele mobile, interzise într-un sat din Spania

Satul Los Villares din provincia Granada este o adevărată oază de linişte, unde soneriile enervante ale celularelor nu şi-au făcut simţit prezenţa. Locuitorii s-au exprimat într-un referendum local împotriva racordării la reţeaua de telefonie mobilă. Diferenţa de voturi a fost însă infimă: 37 s-au exprimat în favoarea racordării, 38 au fost contra, iar 45 dintre cei 120 de locuitori ai satului s-au abţinut de la vot. Problema amplasării unei antene pentru reţeaua de telefonie mobilă a împărţit localitatea în două tabere: pe de-o parte, opozanţii acestui proiect, cei mai mulţi sexagenari, care au refuzat categoric această propunere, de teama efectelor dăunătoare asupra sănătăţii, iar pe de altă parte, tinerii, care nu au reuşit să îşi impună punctul de vedere. Aceştia mai au o şansă să vadă antenele aproape de ei. Primarul localităţii se gândeşte serios să accepte un compromis şi să permită amplasarea antenelor în afara localităţii.  

Monica Bellucci nu pune preţ pe frumuseţe

În ciuda faptului că este admirată de mulţi pentru look-ul său de invidiat, pentru frumoasa actriţă italiană Monica Bellucci frumuseţea nu contează foarte mult. Într-un interviu acordat recent, actriţa le-a sfătuit pe tinerele aspirante la statutul de vedetă să îşi concentreze atenţia asupra sentimentelor, încrederea de sine fiind cea care contează cu adevărat. „Am spus de atâtea ori că important este ceea ce simţi şi nu ceea ce arăţi. Sunt atâtea fete tinere care se chinuiesc să facă pentru ele ceva, fără să aibă nevoie de acest lucru. Eu cred că mă simt bine cu felul în care sunt nu pentru că oamenii îmi spun că sunt drăguţă, ci pentru că trăiesc viaţa pe care mi-am ales-o“, a mărturisit frumoasa actriţă.  

Logodnica lui Di Caprio visează la o familie numeroasă

Frumoasa Bar Rafaeli, logodnica actorului Leonardo Di Caprio, aşteaptă cu nerăbdare să se aşeze la casa ei şi să pună bazele unei familii numeroase. „Mă gândesc serios să mă mut la Los Angeles. Tot ce vreau e să am mulţi copii şi să fiu o mamă tânără“, a spus aceasta. În timpul unei călătorii în Israel, Leonardo i-a cerut mâna iubitei sale şi cei doi au început deja pregătirile pentru o nuntă ca în poveste.

Jennifer Lopez, producătoare de televiziune

Diva sud-americană Jennifer Lopez va fi producătoarea executivă a noului serial de televiziune „Amigas“, aflat actualmente în faza de scenariu. După cum informează Libero.it, serialul prezintă povestea a cinci adolescente din Miami decise să devină femei de afaceri de succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS