22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGimnastică pe tocuri

Gimnastică pe tocuri

Dincolo de ocean, fitnessul trece printr-o schimbare drastică. În locul clasicilor pantofi sport, doamnele se antrenează acum pe tocuri de cel puţin zece centimetri.

Clasicii pantofi de gimnastică au fost abandonaţi în detrimentul mai eleganţilor pantofi cu toc, chiar şi în sala de sport. Acum, doamnele se antrenează „de la înălţime“ şi combină beneficiile pentru siluetă oferite de antrenamentul tradiţional cu dobândirea unei ţinute elegante şi sigure, chiar şi pe pantofi cu tocuri înalte. Disciplinele bazate pe acest principiu sunt numeroase şi urmează o schemă deja consacrată dincolo de ocean, cu cursuri de stretching pe tocuri până la Boobs Pump, de la clasicul Cardio strip-tease până la Lap Gym. Toate au un singur obiectiv: tonifierea musculaturii, mai ales cea a gambelor, cu programe special realizate pentru femei. În acelaşi timp, toate aceste discipline vizează o ţinută dreaptă şi elegantă pentru doamnele care aleg să se antreneze în acest mod. De exemplu, reprezentantele sexului frumos care au optat pentru „stretching pe tocuri“ obţin o întindere a musculaturii piciorului de la pulpă până la coapse, au o ţinută îmbunătăţită şi învaţă să se mişte şi să meargă graţios şi cu naturaleţe chiar şi pe cele mai înalte sandale sau pantofi de seară. Doamnele care au practicat acest sport afirmă că după câteva şedinţe au observat o îmbunătăţire considerabilă a respectului faţă de propria persoană, poate şi datorită faptului că pantofii cu tocuri înalte le forţează pe utilizatoare să îşi ţină gâtul drept şi să îşi contracteze muşchii fesieri, abdomenul şi coapsele. Aşadar, la sfârşitul cursului, picioarele sunt mai drepte, gleznele mai puternice, iar starea psihică este şi ea mai mult decât bună.

Un alt fel de gimnastică

Boobs Pump, în schimb, vizează tonifierea sânilor pentru un decolteu de invidiat, numai bun de afişat pe plajă sau cu o rochie de seară sexy. Acest obiectiv este atins graţie unor exerciţii specifice, efectuate cu greutăţi speciale, care contribuie la tonifierea musculaturii toracelui şi a braţelor. Şi ca să rămânem în temă, tot o disciplină cu un înalt nivel de senzualitate este Lap Gym, o variantă sport a Lap Dance sau dansul la bară, care duce la arderea a 300 de calorii într-o oră şi, în acelaşi timp, le ajută pe doamne să înveţe să se mişte senzual şi provocator. Această disciplină nu are nimic în comun cu clasicul strip-tease, ci este mai degrabă un amestec între un strip-tease în versiune soft, antrenament cardiovascular şi mişcări senzuale, tocmai bune de efectuat în jurul bării. În plus, graţie acestor exerciţii, se îmbunătăţeşte ţinuta şi creşte capacitatea de rezistenţă, iar doamnele învaţă să îşi exploateze la maximum feminitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII