25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO primavara cu flori

O primavara cu flori

Imprimate pe materiale vaporoase, florile sunt vedetele sezonului de primavara.


Rochii, bluze, jachete, pantaloni si chiar fuste, orice articol vestimentar poarta amprenta florala in acest sezon. Caracterizând un trend foarte feminin cu accente romantice, stilul este o sursa de inspiratie si pentru producatorii de lacuri pentru unghii, de rujuri si chiar de parfumuri. Asa se face ca nuantele noi de roz, liliachiu si alb invadeaza atât industria modei, cât si pe cea a cosmeticelor. Aceeasi tendinta pare sa-i influenteze si pe creatorii accesoriilor, care ofera un strop din prospetimea si lumina primaverii tinutelor vestimentare.


Flori peste tot


Acelasi trend a fost adoptat si de creatorii de pantofi, astfel ca, indiferent daca optezi pentru tocuri lungi si ascutite sau joase si delicate, fie ca alegi un pantof fara toc, este musai sa aiba un ornament floral, fie el chiar si schitat sau sugerat. O data aleasa incaltamintea, ea trebuie asortata unei tinute potrivite. Designerii, care se ocupa de crearea tinutelor vestimentare, recomanda doamnelor si domnisoarelor o fusta scurta si un top nu foarte mulat sau o combinatie din pantaloni drepti si camasa pe corp. Daca sunteti adepta unui stil mai romantic, puteti sa imbracati o rochie vaporoasa care se va asorta cu pantofii recomandati.


Topuri cu volane


Au fost in trend si sezoanele trecute, insa primavara aceasta devin un soi de „must have“. Volanele in jurul decolteului sunt o alegere foarte inspirata, iar daca acestea sunt croite in forma de floare, vor arata cu atât mai interesant cu cât vor purta blazonul trendului acestuia. In plus, acest tip de top este o alegere buna pentru persoanele care nu agreeaza motivele florale imprimate sau accesorizate. Aceste topuri se asorteaza foarte bine cu o fusta de lungime medie, conservatoare sau cu o pereche de pantaloni pe corp ori gen pana. Se poate purta atât intr-o tinuta de zi, cât si intr-una de seara. Noutatea sezonului vine si de la rochiile din materiale cu motive florale, caci nu exista nimic altceva care sa sublinieze intr-o maniera mai fermecatoare si mai originala notiunea de feminitate. Asa ca, indiferent daca alegeti o rochie cu boboci mari de trandafir imprimati in material sau o rochie delicata cu floricele de câmp, puteti fi sigura ca veti avea acel ceva atât de special in acest sezon. In plus, veti simti primavara aproape si veti avea o senzatie de bine si de optimism. Daca sunteti adepta tinutelor casual, designerii citati de site-ul csid.ro va recomanda sa asortati rochiei dumneavoastra o pereche de pantofi cu talpa joasa. Daca tindeti spre eleganta, puteti inlocui tocurile joase cu unele inalte. In ton cu vestimentatia vine si jacheta pâna la nivelul taliei, dintr-o culoare neutra.


Solutii de compromis


Daca toate aceste idei nu va multumesc, sau mai degraba nu sunt pe gustul dumneavoastra, si totusi doriti sa va inscrieti in tendinte, designerii va recomanda folosirea unor artificii, bineinteles florale. Un trandafir aplicat la trenciul clasic va va da un aer primavaratic si in acelasi timp romantic, tot astfel cum câteva flori adunate sub piept la rochia simpla, de fapt, o brosa in forma de floare din material textil, va va inscrie in tendinte. Tot aceasta brosa poate adauga feminitate si originalitate tinutei office. De asemenea, puteti opta pentru aceesoriile florale, pandantive, curele, cercei. Si micile flori metalice aplicate pe geanta sunt in acest sezon la moda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU