23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte stiri

Inchisoarea – a doua casa


Hubert Niemann, un german de 71 de ani, care a petrecut mai bine de 53 de ani in spatele gratiilor, a refuzat sa paraseasca inchisoarea, afirmând ca vrea sa „locuiasca“ acolo pâna la sfârsitul vietii. Potrivit site-ului cyberpresse.ca, barbatul se teme sa inceapa o noua viata si prefera sa ramâna in inchisoare. „Nu stiu unde as putea sa ma duc daca as iesi din inchisoare. Mi-a fost greu la inceput sa ma acomodez cu stilul de viata de dupa gratii, dar acum ma simt ca la un azil“, a declarat detinutul. Potrivit angajatilor penitenciarului, barbatul a fost inchis pentru ca si-a violat si ucis sora, când avea doar 17 ani. In anii ’70, intr-o scurta perioada de libertate, barbatul a incercat sa isi omoare mama si a violat si strangulat o femeie necunoscuta, al carei cadavru l-a ingropat.


A intrat cu masina in centrul de testare auto


O femeie din Statele Unite a reusit performanta de a intra cu masina intr-un centru de testare auto, informeaza site-ul thesun.co.uk. Therese Smith, de 80 de ani, s-a dus la centrul respectiv pentru a-si reinnoi permisul de conducere, dar din greseala s-a urcat cu masina pe trotuar, a doborât un indicator rutier si a intrat cu viteza in sala de asteptare a institutiei. Sapte persoane care se aflau in cladire au fost transportate la spital, unde au primit ingrijiri medicale pentru rani minore, iar Therese Smith a fost condamnata pentru neglijenta in conducerea autovehiculului.


Naomi Campbell – in fiecare zi la Narcoticii Anonimi


Supermodelul Naomi Campbell merge la intrunirile Narcoticilor Anonimi in fiecare zi, desi nu a mai consumat droguri de sapte ani, informeaza site-ul starpulse.com. Regina podiumurilor de prezentare, care a dat in judecata un ziar britanic dupa ce fotografii publicatiei au surprins-o plecând de la una dintre aceste intruniri, sustine ca de ani buni nu a mai luat decât medicamente prescrise de doctori si spune ca merge la aceste intâlniri pentru a-si da seama cât de important este ca nu se atinge de droguri. „Ma duc la Narcoticii Anonimi in fiecare zi, oriunde as fi in lume. Am o carte din care aflu unde se tin aceste sedinte in fiecare tara, iar agentii mei stiu ca simt nevoia sa merg la aceste intruniri. O fac pentru mine, sa nu uit unde am ajuns, pe unde am trecut si unde nu vreau sa ma mai intorc“, a spus Campbell, care are 36 de ani.


Helen Mirren a iscat invidie la Hollywood


Helen Mirren este ingrijorata de faptul ca majoritatea actritelor de la Hollywood o invidiaza din cauza premiilor primite in ultima perioada. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actrita britanica a câstigat un premiu Golden Globe, unul Bafta si a mai primit de curând un premiu Oscar la categoria „Cea mai buna actrita intr-un rol principal“. „Sunt sigura ca multe dintre colegele mele de la Hollywood ma invidiaza pentru succesul meu. Ma bucur insa ca am si multi prieteni care ma apreciaza si ma felicita pentru recunoasterea oficiala a meritelor mele in cinematografie“, a declarat Mirren. De curând, actrita a marturisit ca Penelope Scruz este idolul ei. „Am petrecut mai mult timp in ultima perioada cu Penelope, care este o femeie extraordinara. I-am urmarit evolutia in lumea filmului si am ajuns sa o consider idolul meu“, a adaugat actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU