18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRevelion in Dobrogea

Revelion in Dobrogea

Vreti sa petreceti noaptea dintre ani pe malul marii? Nimic mai simplu, rezervati-va o vacanta pe litoralul Marii Negre. Poate ca nu veti putea face o baie in mare, dar veti beneficia de un peisaj deosebit.


Unele hoteluri de pe litoralul românesc sunt deschise si iarna. Mai precis, daca vreti sa faceti Revelionul la malul Marii Negre aveti toate sansele sa gasiti cazare. In plus, mai toate hotelurile includ in oferta de Revelion si câteva optiuni de petrecere a timpului liber. In ceea ce priveste tarifele practicate, acestea difera in functie de locatia aleasa, dar si de serviciile de care alegeti sa beneficiati. Trei zile petrecute intr-un hotel de patru stele la Eforie costa 751 RON de persoana. Pachetul include cazarea in camera dubla cu mic dejun, o cina festiva de Revelion si alte doua cine speciale (Seara Româneasca si Seara Orientala sau Hawaiana), precum si taxele locale. Daca alegeti sa mergeti la Eforie, veti avea ocazia sa vizitati si Constanta, pentru ca este la doar 12 kilometri distanta.


Si statiunea Mangalia poate fi o optiune viabila pentru cei care iubesc marea, indiferent de anotimp. Un pachet de trei zile la un hotel de patru stele in orasul turistic românesc situat la cea mai sudica latitudine costa 820 RON de persoana. Suma nu este nicidecum mare, daca tineti cont de serviciile de care veti beneficia: pensiune completa, cina româneasca pe 30 decembrie, o masa festiva de Revelion, dar si posibilitatea de a participa la un carnaval.


Revelion in „inima“ Deltei


Daca nu va tenteaza nicidecum sa mergeti pe litoral când termometrul indica temperaturi scazute, puteti alege sa petreceti un sejur in Delta. Desi sunt putini amatori de vacante in Delta Dunarii, aceasta este de departe cea mai interesanta zona turistica din România. Valoarea universala a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a fost recunoscuta prin includerea acesteia in reteaua internationala a rezervatiilor biosferei (1990), in cadrul Programului „Omul si biosfera“ lansat de UNESCO. Daca vreti sa petreceti un Revelion inedit, atunci puteti alege una dintre ofertele hotelurilor din Dobrogea. Un pachet de trei nopti la un hotel de trei stele in Tulcea costa 750 RON. Pe lânga cazare in camera dubla, in tarif mai aveti incluse o serie de servicii precum: pensiune completa, cocteil de primire, cina festiva de Revelion, dar si posibilitatea de a face karaoke. Preturile difera insa si in functie de hotelul ales. Pentru un sejur la un hotel situat in inima Deltei veti scoate din buzunare 1.045 RON de persoana. In pret aveti inclusa cazarea cu mic-dejun si o cina româneasca.


Exista, de asemenea, si pensiuni amplasate chiar in sate din Delta, pentru cei care vor sa petreaca mai mult timp in natura. Aici veti avea ocazia sa gustati o varietate de preparate din peste. Indiferent de locul in care veti decide sa mergeti de Revelion, important este sa va alegeti cu grija persoanele impreuna cu care veti petrece aceasta sarbatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS