18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelebritati cheltuitoare

Celebritati cheltuitoare

Câti dintre noi nu ne-am gândit ce bine ar fi sa avem la dispozitie banii vedetelor preferate, macar pentru o zi? Unii s-ar grabi sa cumpere lucrurile la care au tânjit dintotdeauna, altii s-ar interesa cum ii pot ajuta pe cei aflati la nevoie. Indiferent de varianta aleasa, daca am avea buzunarele pline nu ne-am refuza nici o placere.


Victoria Beckham. In cadrul unei calatorii recente la New York, fosta Posh Spice a cheltuit nici mai mult nici mai putin decât 59.000 de lire sterline pe bijuterii. Dintre toate produsele cumparate, lui David Beckham i-a revenit doar un ceas, in valoare de 8.000 de lire sterline.


Tom Cruise. Cu totii stim ca Tom Cruise este foarte preocupat de sanatatea sa si a familiei sale. Se pare insa ca a cam exagerat cu cea mai recenta achizitie in materie: la scurt timp dupa ce logodnica sa, Katie Holmes, a ramas insarcinata, starul hollywoodian a cumparat un ecograf, a carui valoare se ridica la aproximativ 20 de milioane de dolari.


Mariah Carey. Desi este cunoscuta pentru placerile sale excentrice, cântareata si-a uimit fanii cheltuind 3.200 de dolari pe o fotografie cu Tupac Shakur, intr-o cada cu spuma.


Elton John. Britanicul este faimos pentru larghetea cu care isi cheltuieste averea. In 1997, cântaretul a ajuns pe prima pagina a ziarelor de scandal cumparându-si un tort de 6.000 de lire sterline, pentru el insusi!


Paris Hilton. Vedeta a reusit performanta de a cheltui 100.000 de dolari in doua ore, anul trecut, in decembrie. Dupa maratonul de shopping, mostenitoarea lantului hotelier Hilton s-a ales doar cu câteva cadouri de Craciun.


Britney Spears. In martie 2005, diva americana a cheltuit o avere pentru ziua sotului sau, Kevin Federline. In „cadou“ au fost incluse inchirierea unui avion privat, pentru 60.000 de lire sterline, care a asigurat transportul lui Kevin si al prietenilor acestuia la Las Vegas.


David Beckham. Fostul capitan al nationalei de fotbal a Angliei cheltuieste aproximativ 1.000 de lire sterline pe luna pentru lenjerie intima, refuzând sa poarte de doua ori aceeasi pereche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS