18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Un politist, cel mai atragator homosexual britanic


Un politist a fost votat cel mai sexy homosexual din Marea Britanie. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Mark Carter, de 23 de ani, a obtinut titlul de „Mr. Gay UK“ devansând un arhitect si un marinar. Totodata, in urma concursului desfasurat in clubul „Blackpool’s Flamingo“, politistul din Bradford s-a ales si cu 5.000 de lire sterline. „Sunt incântat de aceasta performanta. In urma cu doi ani eram ingrijorat de perspectivele pe care viata avea sa mi le ofere. Acest concurs este cel mai bun lucru care mi s-a intâmplat vreodata“, a declarat politistul. Carter a fost sprijinit pe durata competitiei de colegii sai de departament.


Topul mitocanilor Europei


Olandezii s-au votat singuri ca facând parte din tara europeana cu cei mai multi mitocani, dupa Rusia si Franta. Potrivit site-ului Reuters.com, acest rezultat a fost obtinut in urma unui sondaj realizat de cotidianul olandez De Telegraaf.


„Având in vedere faptul ca sunt foarte multi intr-un spatiu restrâns, toleranta noastra, unul fata de celalalt, este in continua scadere“, se arata in declaratia unuia dintre respondenti. De asemenea, alt participant la sondaj a precizat: „Olandezii sunt foarte directi prin felul in care comunica. Aceasta nu inseamna ca suntem lipsiti de maniere, desi uneori gesturile se confunda“. Olandezii i-au votat pe scandinavi si belgieni ca fiind cei mai politicosi europeni.


George Michael este din nou in atentia politiei


Starul pop George Michael a fost retinut din nou de politie, dupa ce a fost gasit recent dormind la volanul masinii sale, in Londra, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Fostul component al formatiei Wham, de 43 de ani, a fost trezit din somn de politisti la 3,20 dimineata si rugat sa faca un test de alcoolemie, dupa care a fost transportat la spital.


Politistii cred ca solistul era atât sub influenta drogurilor, cât si a alcoolului. „La inceput, medicii au vrut sa-i recolteze probe de sânge, dar au considerat ca ar fi mai bine sa ramâna in spital pentru investigatii amanuntite“, a mentionat un purtator de cuvânt al politiei. Dupa câteva ore petrecute in spital, cântaretul s-a prezentat la sectia de politie unde a primit un avertisment pentru detinere de droguri si a fost eliberat pe cautiune pâna in noiembrie.


Este pentru a treia oara anul acesta când George Michael are probleme cu drogurile.


Scarlett Johansson – cea mai sexy femeie din lume


Actrita americana Scarlett Johansson a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume de editorii revistei Esquire. Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, Johanssson, de 21 de ani, va aparea pe coperta revistei din luna noiembrie purtând doar un sutien Calvin Klein si o fusta mini. Actrita a declarat insa ca isi doreste sa fie apreciata pentru alte calitati ale sale si nu doar pentru sex-appeal. Anul trecut, cea care a primit aceasta distinctie a fost actrita americana Jessica Biel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS