18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

A fotografiat toate meniurile pe care le-a mâncat timp de un an


Un barbat din Marea Britanie a fotografiat, timp de un an, fiecare meniu pe care l-a consumat. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Chris Gillett a adunat, in total, 2.550 de fotografii digitale, realizate in cele 365 de zile ale anului 2005. Cu aceste imagini, barbatul a creat un colaj inalt de aproape cinci metri, pe care l-a expus la galeria din oraselul sau natal – Bradford-on-Avon. Gillett a marturisit ca i-a venit ideea pentru aceasta colectie dupa ce i-a trimis sotiei sale o fotografie a unui burger pe care l-a mâncat in Los Angeles. Printre preparatele pe care britanicul le-a consumat anul trecut se numara 190 de meniuri cu pâine prajita, 132 de mic-dejunuri englezesti complete, 72 de meniuri cu sandvisuri, 96 de portii de paste, 80 de tablete de ciocolata, 90 de felii de tort si 96 de portii de inghetata.


Tâlhar „ochit“ in avion de victima


O femeie din Germania, care fusese tâlharita la inceputul lunii acesteia in apartamentul sau din Berlin, a fost socata sa-l vada pe raufacator intr-un aeroport din Antalya. Potrivit site-ului Reuters.com, nemtoaica, de 37 de ani, al carei nume nu a fost dat publicitatii, sustine ca barbatul astepta sa urce chiar la bordul avionului cu care ea trebuia sa se intoarca din Turcia in Berlin. Imediat, femeia i-a telefonat sotului sau, iar acesta a alertat autoritatile germane. In momentul in care avionul a aterizat pe aeroportul Schoenefeld, din Berlin, tâlharul, de 25 de ani, a fost arestat. Ulterior, s-a constatat ca acesta era cautat pentru mai multe furturi comise recent in capitala germana.


Teama de terorism afecteaza si violonistii


O orchestra din Statele Unite si-a anulat un turneu in Marea Britanie din cauza faptului ca muzicienii, care calatoreau cu avionul spre aceasta tara, au fost fortati sa transporte instrumente fragile, de valoare, in cale.


Potrivit site-ului Yahoo!News, un reprezentant al Uniunii Muzicienilor Britanici a declarat ca noile masuri de securitate, impuse luna aceasta, ar putea avea „un impact devastator“ in lumea muzicii clasice. „Multi artisti, care aduc un venit foarte mare atunci când cânta peste granita, isi vad meseria amenintata de faptul ca nu isi mai pot lua instrumentele muzicale in avion. Ei erau obisnuiti sa transporte viorile si alte astfel de instrumente de dimensiuni medii ca bagaje de mâna“, a declarat secretarul adjunct al organizatiei mentionate. Noile masuri au fost adoptate dupa ce fortele de securitate britanice au dejucat un plan terorist de atac asupra liniilor transatlantice.


Florida: expozitie de arta erotica


Muzeul erotismului din Miami Beach, Florida, organizeaza in aceasta perioada cea mai mare expozitie de arta erotica din lume. Dupa cum informeaza site-ul haisentio.it, timp de câteva luni, vizitatorii vor putea admira o serie de sculpturi, de tablouri si alte opere care au ca tema sexul. Muzeul a fost fondat de Naomi Wilzig, de 71 de ani, iar lucrarile sunt realizate de artisti din toate colturile lumii.


Ashton Kutcher recunoaste ca nu are talent


Ashton Kutcher spune ca nu uraste criticii care il acuza ca este lipsit de talent actoricesc, recunoscând ca le impartaseste parerea.


Potrivit site-ului Yahoo!News, artistul, de 28 de ani, a fost fotomodel inainte de a cunoaste celebritatea in filme ca „That ’70s Show“ si „Care mi-a sutit masina?“. „Citesc mereu recenziile pe care le primesc. Nu cred ca toate criticile sunt gresite. Din contra, recunosc ca nu sunt un actor foarte bun“, a declarat Kutcher pentru revista Details.


Charlize Theron renunta la actorie


Charlize Theron planuieste sa renunte la cariera de actrita hollywoodiana, considerând ca actoria nu este o meserie „reala“.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa artista sud-africana a preferat rolul de producator pentru noul film „La est de Havana“. Aceasta experienta a convins-o insa ca actoria nu este suficienta pentru a o face sa se simta implinita pe plan profesional. Cu toate acestea, Theron se teme ca Hollywoodul nu o va accepta in alta postura decât aceea de actrita.


„Cred ca va fi nevoie de mult timp pâna când voi reusi sa ma impun ca producator in aceasta industrie. Este greu sa demonstrezi ca esti capabil sa ai o meserie reala, mai ales pentru o femeie“, a declarat vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS