19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Pocher la inaltime


Amatorii de jocuri de noroc dornici sa se inscrie la „Extreme Poker Challenges“, organizat de InterPoker.com, trebuie pe lânga talent la pocher sa fie inzestrati si cu mult curaj. La sfârsitul jocului se va stabili cine trebuie sa execute asa-numitul „Loser’s Leap“ (saltul invinsului), „norocosul“ urmând a sari de la o inaltime de 4.572 de metri. Scopul „Extreme Poker Challenges“ este acela de a da o nota de culoare jocului de pocher, considerat mult prea plicitisitor de catre organizatori. In editiile din anul trecut, invinsii au fost nevoiti sa faca scufundari in Caraibe sau sa inoate in inghetatele ape ale Finlandei. Phil Laak, unul dintre cei mai mari jucatori de pocher din lume, si alti patru candidati isi vor disputa mult râvnitul titlu „Extreme Poker Champion“ deasupra orasului Las Vegas. Invinsul se va arunca de la peste 4.000 de metri cu o parasuta, in timp ce invingatorul va primi 11.300 de euro.


Institutul rus de Meteorologie – in instanta din cauza previziunilor gresite


O rusoaica a decis sa dea in judecata Institutul de Meteorologie, din orasul Uljanowsk, dupa ce intr-un week-end a intrat la propriu la apa, in timp ce se afla in vacanta. In locul unei zile frumoase de vara, cu 28 de grade Celsius si fara precipitatii, rusoaica a avut parte de o furtuna puternica, din cauza careia s-a udat pâna la piele. In plus, din aceasta cauza, femeia s-a ales cu o gripa de toata frumusetea. Rusoaica vrea acum ca meteorologii sa ii restituie toate cheltuielile pe care le-a facut pentru aceasta calatorie. Previziunile meteo gresite sunt frecvent un motiv de furie pentru turistii din Rusia. Pentru ca Serviciul national de meteorologie este slab finantat, specialistii de aici lucreaza in aceleasi conditii de 30 de ani, computerele fiind un lucru rarisim.


Octogenara „uitata“ in sala seifurilor unei banci


O femeie de 85 de ani a fost inchisa din greseala in sala seifurilor de la sediul central al Bancii Elvetiene. Când a fost eliberata, dupa patru ore, batrâna a primit un buchet de flori din partea personalului bancii.


Serviciul de securitate a inchis sala seifurilor, ca de obicei, la ora 16.30, fara sa vada ca o clienta se afla in interior, „cufundata“ in citirea documentelor, a explicat un responsabil al bancii. Din câte se pare, octogenara nici macar nu a clipit in cele patru ore petrecute inauntru, cum reiese din inregistrarile realizate cu ajutorul detectorului de miscari si al camerei de filmat instalate in sala.


Daniel Craig – cel mai bine imbracat barbat din lume


Actorul britanic Daniel Craig, interpretul lui James Bond in urmatoarea serie, a fost ales cel mai bine imbracat barbat din lume de catre revista Esquire. El il devanseaza in clasament chiar si pe cântaretul american John Legend, care „se imbraca exact la fel cum cânta: incântator“, potrivit revistei. Actorii Terrence Howard si Jake Gyllenhaal ocupa pozitiile a treia si a patra in acest clasament, in fata altui cântaret, Nick Cave. La polul opus se afla Axl Rose si Marc Anthony, care au fost declarati cel mai prost imbracati barbati, alaturi de Sean Preston Federline, fiul in vârsta de 11 luni al lui Britney Spears.


Kate Moss s-a impacat cu Pete Doherty


Kate Moss s-a impacat cu fostul sau iubit, Pete Doherty, dupa toate problemele cu drogurile si cu alcoolul pe care le-au infruntat amândoi, informeaza site-ul esmas.com.


Potrivit unei publicatii britanice, topmodelul, de 32 de ani, le-a spus prietenilor sai ca este fericita ca s-a impacat cu Doherty. Cântaretul, de 27 de ani, a fost retinut de mai multe ori in ultimele luni pentru consum de heroina si pentru deranjarea ordinii publice.


Cei doi au avut o relatie amoroasa de câteva luni, care s-a incheiat in septembrie anul trecut, când au fost vazuti drogându-se intr-un studio de inregistrari din Londra.


Se pare ca Moss si Doherty au fost vazuti impreuna la sfârsitul saptamânii trecute, la festivalul de muzica de la Surrey, din sudul Angliei, unde cântaretul a sustinut un concert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS