22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLux pentru luna de miere

Lux pentru luna de miere

Cu ofertele agentiilor de turism din Craiova va puteti petrece o luna de miere de neuitat. Locatiile pentru care puteti opta sunt diverse si se gasesc atât in tara, cât si peste hotare.


Ca sa va simtiti cu adevarat bine in luna de miere puteti vizita unele din cele mai frumoase locuri atât din România, cât si de peste hotare.


Una dintre locatiile in care va puteti petrece luna de miere este Hotelul Best Western Balvanyos de trei stele, situat in apropierea lacului Sf. Ana. Hotelul este amplasat intr-un cadru natural deosebit si este dotat cu restaurant, bar, teren de tenis, sala de biliard si cinci sali de conferinta. Aici puteti opta pentru un program standard incepând de la pretul de 1.100 RON pentru doua persoane/pachet. Acesta include: sapte nopti de cazare in camera dubla de lux, mic dejun, o cina festiva pentru doua persoane si doua pachete „mise en ferme“ (pachete de refacere). A doua optiune este pachetul cu program de lux cu pretul de aproximativ 1.568 RON pentru doua persoane. Pachetul include sapte nopti de cazare in camera dubla de lux, pensiune completa, o cina festiva pentru doua persoane si doua pachete „mise en ferme“.


Pentru cei care prefera sa-si petreaca luna de miere pe litoralul Marii Negre, Hotelul Iaki de patru stele din statiunea Mamaia va pune la dispozitie un pachet pentru doua persoane la pretul de 580 de euro. Acesta include sase nopti de cazare, mic dejun, o cina romantica si un cos cu fructe si flori, acces la piscina interioara, la sala de fitness si sauna.


Croaziere de lux


Nici cei care doresc o luna de miere pe un vas de croaziera sau in cele mai exotice locatii nu sunt uitati de agentiile de turism din Craiova. Agentia de turism Marshal ofera celor care doresc o luna de miere de neuitat posibilitatea de a se delecta pe unul dintre vasele de croaziera cu care puteti vizita Insulele Caraibe sau Turcia. Pretul unei croaziere poate incepe de la 570 euro/persoana, dar poate ajunge si la 970 euro/persoana. Pachetul include intre sapte si noua nopti de cazare pe vasul de croaziera, pensiune completa, acces la fecilitatile vasului (piscina, sauna si sala de gimnastica), activitati de divertisment, spectacole, concerte si cluburi de noapte.


Cei mai romantici proaspat casatoriti pot opta pentru a-si petrece luna de miere in locatii cum ar fi Parisul, Roma sau Venetia. O noapte de cazare la Hotelul Astra Opera de patru stele din Paris incepe de la 114 euro/persoana, iar la Hotelul D’Inghilterra de cinci stele din Roma pretul unei nopti de cazare este de 129 de euro/persoana. Venetia fiind considerat unul dintre cele mai romantice orase este si cea mai cautata locatie pentru luna de miere. Aici puteti opta pentru Hotelul Bonvecchiati de patru stele unde pretul pentru o noapte de cazare este 73 de euro/persoana. Pentru toate aceste locatii se ofera cadou un cos cu fructe si o sticla de sampanie.


Nici locatiile exotice nu sunt ocolite in luna de miere. Republica Dominicana, Jamaica, Thailanda, sau Insulele Mauritius, Maldive si Tenerife sunt doar câteva locuri de vis pentru relaxare. Cazarea la hoteluri de patru si cinci stele se face la preturi incepând de la 1.155 de euro/saptamâna pentru o persoana, dar poate ajunge si la 1.777 de euro. In functie de pret sunt incluse si anumite servicii cum ar fi excursii optionale, acces la sala de fitness, sauna, jacuzzi sau accesorii pentru sporturile nautice. La unele dintre aceste oferte aveti si un cadou special care consta in 50% reducere pentru sotie, cocteil de intâmpinare si o cina romantica la lumina lumânarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS