18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Stewardese goale in semn de protest


Stewardesele de la compania aeriana braziliana Varig vor poza nud in Playboy, in semn de protest impotriva remanierii anuntate de firma. Dupa cum informeaza Libero.it, criza care a lovit Varig a silit conducerea sa anunte concedierea a 5.500 de angajati. Imediat personalul companiei a anuntat actiuni de protest. Si daca pilotii si personalul de la sol vor face greva la sfârsitul saptamânii, asistentele de zbor au decis sa isi manifeste public nemultumirea, pozând goale in Playboy.


Pentru a nu lasa nimic la voia intâmplarii, stewardesele au organizat un concurs, pentru a le selecta pe cele mai bune dintre ele.


Medicii „ciopârtesc“ cersetori


Trei medici indieni au fost surprinsi cu o camera de filmat, in timp ce acceptau sa amputeze brate si picioare sanatoase ale mai multor cersetori. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, cei trei urmeaza sa fie interogati de Consiliul Indian pentru Practica Medicala. Filmarea secreta a fost facuta de un reporter sub acoperire care lucreaza pentru televiziunea CNN-IBN. In materialul video se poate observa cum unul dintre medici, din Ghaziabad, a cerut 10.000 de rupii (aproximativ 215 dolari – n.r.) pentru a amputa piciorul unui cersetor, astfel incât acesta sa provoace mai multa mila trecatorilor. Apoi, acelasi medic a sugerat sa taie si trei degete de la mâna stânga a cersetorului respectiv. Surse din cadrul politiei au precizat ca medicul in cauza a fost deja retinut, urmând sa fie pus sub acuzare.


Au sapat un tunel de un kilometru in cautarea unei comori


Politia iraniana a arestat o banda de cautatori de comori care a sapat un tunel de peste un kilometru lungime in centrul Teheranului, informeaza site-ul Cyberpresse.ca.


Echipati cu o harta care-i ducea la o comoara datând din secolul al XVIII-lea, cei sapte indivizi au sapat un tunelul in sapte luni, inainte de a fi prinsi. Politia a fost alertata de vecinii unei case de unde proveneau zgomote suspecte si pe care jefuitorii o cumparasera pentru a-si duce operatiunea la bun sfârsit. In loc de comoara, barbatii au gasit pâna acum un urcior de lut si o conducta de irigare datând din epoca dinastiei Qajar (1781-1925), potrivit sefului politiei din Teheran, Morteza Talaee. Echipata cu un detector de metale, banda a instalat in tunel un sistem de ventilare si unul de iluminare.


Eva Longoria se opune expulzarii imigrantilor din SUA


Originara din Texas, cu parinti mexicani, actrita Eva Longoria, vedeta serialului de succes „Desperate Housewives“, se opune expulzarii masive a imigrantilor de origine latina aflati ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, informeaza site-ul pipole.net. „O politica similara rasista a avut loc in anii ’30 si a fost oribil. Mexicanii si in general latinii au contribuit si contribuie prin forta lor de munca la dezvoltarea Statelor Unite ale Americii. Este o veritabila insulta ca ei sa fie amenintati cu expulzarea“, a declarat actrita. „Lucrul pe care il poti face in aceasta lume este acela de a-ti ajuta familia. Este exact ceea ce fac aceste persoane. Este un lucru onorabil. In cele din urma, America este o tara de imigranti“, a mai spus Eva.


Ashanti – victima unui „accident de munca“


Aflata in turneu cu cântaretul R. Kelly, cântareata R&B Ashanti a fost victima unui incident destul de deranjant atunci când se afla pe scena. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, in fata publicului in delir, frumoasa Ashanti s-a intors la un moment dat catre ecranele gigant instalate in sala. In acest moment ea a constatat cu stupoare ca rochia sa ii alunecase lasându-i pieptul descoperit. „Eram pe scena si ma pregateam sa incep o piesa când am auzit aplauze extrem de puternice. M-am gândit ca m-am descurcat bine pâna atunci, insa nu puteam sa-mi explic aceasta reactie atât de puternica“, a spus artista. Uitându-se pe unul dintre ecrane ea a gasit raspunsul la nedumerirea sa, si anume ca aratase publicului mai mult decât talentul sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS