18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Motanul colectionar de manusi de gradinarit


Willy, un motan de doar un an, are o mare pasiune: manusile de gradinarit. El iubeste acest articol atât de mult, incât a inceput sa le sterpeleasca de prin gradinile din Pelham, cartierul unde locuieste. Willy a devenit stapânul unei adevarate colectii de manusi, pe care o apara cu sfintenie. Pâna acum, el a adunat 24 de manusi in gradina stapânilor sai, Jennifer si Dan Pifer. Acestia nu mai stiu ce sa faca pentru a-si dezvata motanul de prostul obicei, iar mai nou au pus la poarta o tablita pe care scrie cu litere de-o schioapa: „Pisica noastra este hoata. Va rugam sa va luati inapoi manusile (daca va apartin)“. „Totul a inceput când oamenii au inceput sa lucreze in gradina, intre martie si aprilie. Willy pur si simplu venea de fiecare data cu câte o manusa in bot“, a povestit Jennifer Piper, disperata ca pisicuta sa a devenit principalul suspect ori de câte ori dispar manusile din cartier.


Noaptea prostituata, ziua politista


Din câte se pare, salariul unui politist in Noua Zeelanda nu este deloc suficient pentru a duce un trai decent. Cel putin asa trebuie sa se fi intâmplat in cazul unei doamne politist, care seara, dupa ce renunta la uniforma, se prostitua pentru a-si rotunji veniturile. In cele din urma insa, sefii politistei au aflat de cel de-al doilea loc de munca al subordonatei lor si au obligat-o sa se retraga din politie. Sefii departamentului unde lucra femeia si-au justificat decizia, afirmând ca „cele doua activitati sunt incompatibile. Potrivit regulilor noastre, este vorba de o lipsa de disciplina si persoana vinovata a fost pedepsita. Putem sa va asiguram ca am actionat corect si ca acest tip de slujba secundara nu poate fi in nici un caz aprobat“. Pe de alta parte, reprezentantii Asociatiei prostituatelor din Noua Zeelanda au declarat ca un astfel de comportament nu este in nici un caz anormal si ca multe femei, pentru a-si rotunji veniturile, isi aleg a doua slujba in industria sexului.


Arome naturale pentru a scapa de tântari


Tântarii, unii dintre cei mai mari dusmani ai omului in timpul verii, au si ei un „calcâi al lui Ahile“, care poate fi speculat. Este vorba de miros, care poate fi amagit cu arome naturale. „Uleiurile esentiale de plante medicinale si aromate le influenteaza simturile“, a spus specialistul italian Piergiorgio Pietta. Acesta a mai declarat ca atunci când intr-o incapere exista busuioc, rozmarin sau citronella, tântarii nu mai reprezinta o problema. Si asta, dintr-un motiv foarte simplu. „Multe plante contin uleiuri esentiale care acopera mirosurile pielii“, spune Pietta.


„Piratii din Caraibe“ intra in Cartea Recordurilor


Partea a doua din seria „Piratii din Caraibe“ are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor. Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, „Cufarul omului mort“ a depasit pragul de 300 de milioane de dolari in incasari mai rapid decât oricare alta pelicula in intoria box-office-ului nord-american.


Filmul, in care joaca Johnny Depp, Keira Knightley si Orlando Bloom, a reusit aceasta performanta in numai trei saptamâni de la lansare. In plus, pelicula a incasat mai multi bani la box-office decât a reusit prima parte a seriei in sase luni.


Wesley Snipes, intr-un „sex-maraton“ de sase zile


Wesley Snipes a avut parte de un „sex-maraton“ de sase zile in Tara Galilor, potrivit site-ului Femalefirst.co.uk.


Mai multi martori oculari sustin ca starul din „Blade“, care se afla in Cardiff pentru filmarile la noua sa pelicula, „The Shooter“, s-a indragostit pe loc de fosta dansatoare exotica Fran Murphy.


„Ne-am cunoscut la clubul de noapte «Soda», in Cardiff. In acea seara, Wesley m-a invitat in apartamentul lui de la hotelul Hilton, unde am trait cea mai intensa partida de sex din viata mea. Nu am mai iesit din acel apartament decât dupa sase zile“, a declarat Murphy, in cadrul unui interviu pentru News of the World.


Naomi Campbell – terorizata de laser


Cunoscutul supermodel american, Naomi Campbell, este terorizata de tratamentele estetice la fata. Dupa ce in 2004, a fost practic mutilata dupa o simpla sedinta de laser, Campbell a declarat: „Am fost extrem de socata. Desi nu sunt impotriva chirurgiei estetice, in acest moment sunt terorizata de tratamentele faciale“. Prietenii vedetei au povestit ca dupa acest incident, Naomi isi facea serioase probleme legate de intoarcerea sa pe podium, iar acum, când si-a revenit total, a marturisit ca se simte rau chiar si pe scaunul medicului stomatolog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS