18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Ceaiul benefic pentru angajati


O ceasca de ceai dimineata are efecte miraculoase asupra angajatilor, marind de cinci ori sansele ca acestia sa isi termine sarcinile de serviciu la timp. Ceaiul confera mai multa energie angajatilor si, in plus, ii ajuta sa socializeze. In schimb, in cazul persoanelor care nu consuma nimic, s-a constatat o scadere a randamentului la serviciu. 60 la suta dintre angajatii care au servit un ceai la ora 11.00 au declarat ca dupa aceea s-au simtit mult mai plini de energie. In opinia psihologului Hannah Azizollah, concluzia este simpla: „Pauza de ceai mareste productivitatea“.


O prostituata „veterana“ – imaginea unui oras din Germania


O prostituata care lucreaza pe strazile unui oras german de aproape 50 de ani va aparea intr-un film promotional despre regiunea respectiva.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, blonda Brigitte a trecut de 60 de ani, dar, dupa cum ea insasi marturiseste, nu are de gând sa renunte prea curând la „meseria“ sa si nici sa paraseasca orasul Koblenz.


„Brigitte ar putea fi singura prostituata din lume care este cunoscuta si ca «marca» a unui oras. Ea a fost angajata de producatorii unui film de scurt metraj, cu titlul «You Are Koblenz», sa apara alaturi de alte celebritati ale orasului nostru», a declarat ghidul Manfred Gniffke.


Publicitate pe cojile de ou


CBS, una dintre cele mai mari retele de televiziune din Statele Unite, a decis sa isi mediatizeze productiile pe cojile de ou. Dupa cum informeaza Libero.it, desi la prima vedere, dincolo de Ocean, publicitatea a cucerit toate spatiile posibile, lucrurile nu stau tocmai asa. Nu peste mult timp, americanii vor avea posibilitatea sa cumpere din supermarketuri oua care vor avea imprimate pe coaja numele a diferite spectacole si seriale de televiziune. Reprezentantii CBS au anuntat ca 35 de milioane de oua sunt pregatite pentru a fi imprimate cu numele unor seriale de comedie sau de actiune.


Denise Richards pozeaza nud in scop caritabil


Denise Richards, fosta sotie a lui Charlie Sheen, planuieste sa pozeze din nou nud pentru o revista americana.


Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita, care a mai aparut goala in câteva filme, precum si pe coperta revistei Playboy, va putea fi admirata de fani in viitorul numar al publicatiei Jane.


Vedeta, care in prezent are o relatie cu rocker-ul Richie Sambora, insista ca gestul sau are un scop nobil: strângerea de fonduri pentru fundatia caritabila „Clothes Off Our Back“.


„Sper ca fotografiile vor iesi bine“, a declarat artista, marturisind ca nu a facut eforturi pentru a slabi dupa nastere, caci a fost prea ocupata „sa se bucure de viata“ impreuna cu Sambora.


Sophia Loren refuza sa pozeze nud


Sophia Loren va aparea foarte sexy, dar „in nici un caz nud“, in calendarul Pirelli de anul viitor.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, legendara actrita, de 71 de ani, a anuntat ca a pozat alaturi de Penelope Cruz si Naomi Watts pentru cunoscuta publicatie. Cu toate acestea, ea a negat zvonurile recente potrivit carora fotografiile ar fi nud.


„Sedinta foto a fost foarte amuzanta. Am fost surprinsa ca mi s-a propus sa apar in calendarul Pirelli. Va asigur ca in nici o fotografie nu sunt nud. Scenele sunt discrete, dar sexy. Oricum, nu cred ca as suporta sa ma mai vada cineva complet goala. Nu mai am silueta de altadata“, a declarat artista.


Brad Pitt, schimbat de paternitate


Brad Pitt a marturisit ca este incântat de noul sau rol, acela de tata, paternitatea fiind „cel mai bun lucru“ care i s-a intâmplat vreodata.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, starul din „Troia“, care, impreuna cu iubita sa, Angelina Jolie, are trei copii – Maddox, Zahara si Shiloh Nouvel – sustine ca micutii i-au schimbat complet viziunea asupra vietii.


„Copiii te fac sa gândesti altfel. Eu m-am bucurat de ceea ce am trait pâna acum, dar cred ca a sosit timpul sa impart totul cu cineva“, a declarat artistul, in cadrul unui interviu recent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS