18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Ferarri scos la licitatie cu tot cu proprietara


O tânara nemtoaica a decis sa isi scoata la licitatie masina, un superb Ferrari Enzo, plus un accesoriu deloc de neglijat: pe ea insasi. Tânara, care se prezinta drept Leila, spune ca are 26 de ani si ca a fost cântareata in Siria. Ea i-a invitat pe potentialii cumparatori sa isi prezinte ofertele pe eBay, fixând un pret de pornire al licitatiei la 1,24 milioane de euro pentru tot „pachetul“. Nonconformista nemtoaica a marturisit ca are suficienti bani sa se intretina, ii place bolidul sau Ferrari si se afla in cautarea unui barbat care sa isi permita un astfel de lux. „Vreau un barbat caruia sa ii plac nu doar pentru banii mei“, a precizat tânara. Leila a asigurat ca este dispusa sa se intâlneasca si cu potentialii cumparatori, insa nu inainte de a le vedea pasaportul si o dovada a averii lor.


O noua pastila antifoame in Marea Britanie


In Marea Britanie a fost lansat un medicament care diminueaza pofta de mâncare si poate reduce greutatea corporala cu zece la suta intr-un an. Dupa cum informeaza Libero.it, medicamentul companiei Sanofi-Aventis a fost omologat recent de autoritatea europeana pentru controlul medicamentelor. Pilula, bazata pe molecula rimonabant, poate fi achizitionata doar pe baza de reteta, contra sumei de 80 de euro. Medicamentul poate fi prescris doar pacientilor obezi, care au esuat in tentativele lor de a slabi cu diete si activitati sportive.


A jucat la cazinouri banii bisericii


O calugarita, de 71 de ani, a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a cheltuit 300.000 de dolari din banii bisericii in cazinouri, pe cadouri si calatorii cu avionul. Calugarita Barbara Markey a fost arestata miercuri, ea fiind eliberata pe cautiune la scurt timp dupa aceea. Potrivit anchetatorilor, Markey ar fi cheltuit 307.545 de dolari, fara a avea vreo imputernicire din partea bisericii. Markey a fost acuzata de delapidare si risca pâna la 20 de ani de inchisoare si o amenda de 25.000 de dolari.


Paris Hilton – impresionata de scena mortii sale


Mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, a declarat ca i-a placut sa filmeze scena in care isi da sufletul in filmul „House of Wax“. Dupa cum informeaza site-ul lecinema.ca, vedeta, de 25 de ani, care este pe punctul de a se lansa in lumea muzicii, a subliniat ca a fost extrem de impresionata de scena macabra din „House of Wax, in care personajul pe care ea il interpreteaza moare dupa ce o bara de metal ii perforeaza craniul.


„Mi-a placut sa joc in acest film. A fost mai greu decât mi-am imaginat. Imi place foarte mult scena in care mor“, a declarat controversata mostenitoare. Protagonista emisiunii „Simple Life“ va lansa peste câteva luni primul sau album muzical.


Charlize Theron aduna bani pentru Africa


Actrita Charlize Theron a organizat recent un eveniment caritabil pentru Africa. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, vedeta filmului „Monster“ s-a folosit de celebritatea sa pentru a convinge mai multi prieteni sa se implice in actiunea organizata de ea. Actrita, care este originara din Africa de Sud, a luat decizia de a aduna fonduri pentru copiii din aceasta regiune. Cei 140.000 de dolari pe care vedeta a reusit sa-i strânga au fost donati organizatiei African Outreach.


„Este casa mea, sângele meu, este ceea ce sunt si nimeni nu poate schimba asta“, a declarat Charlize Theron.


La evenimentul organizat de actrita au participat nume sonore, precum Nicole Richie, Lindsay Lohan si Tom Hanks.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS