15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

O mireasa nu a mai incaput pe usa bisericii


O mireasa din Marea Britanie a avut rochia atât de mare incât nu a mai incaput pe usa bisericii.


Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Carly O’Brien, din Gloucester, a cheltuit 25.000 de lire sterline pe rochia de mireasa, aceasta cântarind peste zece kilograme si având latimea de doi metri, iar trena lunga de 18,2 metri.


Potrivit martorilor, a fost nevoie de efortul sustinut a 20 de persoane, timp de aproape o ora si jumatate, pentru a „convinge“ rochia miresei, de doar 16 ani, sa incapa pe usa bisericii. Aceasta a fost confectionata in 30 de straturi si acoperita cu 3.000 de cristale Swarovski. Tatal miresei, Frank O’Brien, de 40 de ani, a fost nevoit sa-si conduca fiica la altar mergând in fata acesteia, pentru ca nu mai avea loc sa mearga pe lânga ea. Carly, care a avut nevoie de noua ore si jumatate pentru a se imbraca, a fost atât de obosita atunci când a ajuns in fata altarului, incât mirele, Michael Coffey, de 17 ani, si alte 14 rude au carat-o pe brate afara din biserica dupa oficierea ceremoniei.


25 de ani – vârsta ideala pentru a parasi casa parinteasca


In opinia italienilor, 25 de ani este vârsta ideala pentru ca tinerii sa paraseasca locuinta parinteasca. Cel putin acestea sunt rezultatele unui studiu realizat in Italia. Motivul cel mai frecvent de a parasi casa parinteasca este casatoria, pentru 41,7 la suta dintre respondenti, nevoia de independenta – 24,6 la suta, serviciu – 18,3 la suta si concubinajul – 12 la suta, din ce in ce mai acceptat la nivel social. Pentru 42,7 la suta dintre respondenti, parasirea casei parintesti inseamna inrautatirea situatiei economice.


Obligat sa demoleze o parte din acoperis pentru ca acesta „invadase“ Cehia


Proprietarul unui hotel austriac a acceptat sa demoleze o parte din acoperisul cladirii, deoarece aceasta „atârna“ deasupra Republicii Cehe.


Dupa cum informeaza site-ul Ananova, in urma unui proces, care a durat aproape sase luni, judecatorii au stabilit ca proprietarul, Dietmar Hehenberger, trebuie sa reduca din lungimea acoperisului buclucas cu 30,4 centimetri.


„Prefer sa tai singur o parte din acoperis si sa traiesc in pace, decât sa fiu obligat sa darâm mai mult, in viitor“, a declarat austriacul, detinatorul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din orasul Guglwald.


Stefan Banica jr., la Craiova


Turneul promovat de Romtelecom „Asculti. Simti. Povestesti“ va poposi asta-seara si la Craiova. Incepând cu ora 20.30, pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ vor concerta câtiva dintre cei mai in voga artisti ai momentului: Stefan Banica jr., al carui invitat special este cel mai mare performer de blues din România, A.G. Weinberger, Morandi si Heaven. Stefan Banica jr., câstigatorul din acest an al premiului pentru „Cel mai bun interpret solo“ din cadrul premiilor MTV, le promite craiovenilor un spectacol pe cinste. „In acest turneu voi promova in primul rând piesele de pe ultimul meu album «Duete». Este o mare bucurie pentru mine sa ma pot intâlni cu cei care iubesc muzica mea“, a afirmat cântaretul. Turneul inceput pe 16 iunie va cuprinde noua mari orase din tara si se va desfasura pe parcursul unei luni.


Justin Timberlake si Cameron Diaz – poveste de dragoste la final


Desi in urma cu ceva timp se vorbea chiar de o casatorie, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, cel format din Justin Timberlake si Cameron Diaz, a decis sa se separe, dupa trei ani de iubire. Dupa cum informeaza Tgcom.it, initiativa i-a apartinut solistului, care a decis sa puna capat relatiei pentru ca Diaz era mult prea posesiva. Din câte se pare, Justin dorea sa fie mai liber si sa se gândeasca la noul turneu mondial. Starul american, care se pregateste sa lanseze un nou album, a simtit ca iubita sa este mult prea obsedata de ideea de a intemeia o familie, asa ca a decis sa ii spuna „adio“. Potrivit apropiatilor actritei, Cameron Diaz este „distrusa“ dupa aceasta despartire si, pentru a incerca sa se consoleze, se va refugia in munca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS