13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

60 de milioane de euro – cea mai scumpa casa din lume


Miliardarii care se afla in cautarea unui „cuibusor de nebunii“ ca la carte au de acum posibilitatea sa achizitioneze cea mai scumpa casa din lume, a carei valoare a fost estimata la 60 de milioane de euro. Vila cu o suprafata de locuit de 2.800 de metri patrati este compusa din doua apartamente, opt dormitoare si 15 bai. In plus, somptuoasa vila beneficiaza de o terasa de 750 de metri patrati cu vedere spre Pacific. In rest, in imobil mai gasiti un cinematograf, o parcare si o pista de bowling cu bar. Ca orice vila care se respecta, casa este dotata cu un sistem de piscine, care, cu ajutorul unei telecomenzi, pot fi preincalzite. Potrivit proprietarului, miliardarul Frank Pitt, aceasta casa a fost ridicata in sapte ani. Din câte se pare, Pitt doreste sa vânda „mastodontul“ pentru a se muta mai aproape de copiii sai, care locuiesc in Seattle.


Insula cauta rege cu jumatate de norma


Locuitorii unei insule din Marea Britanie isi cauta un rege. Potrivit traditiei, de sute de ani, in Piel, regele, ales in urma unui concurs corect, trebuie sa fie in acelasi timp si gestionarul Ship Inn, sigurul bar de pe insula, fondat in 1836. Dupa cum informeaza Libero.it, pentru a primi candidaturile, reprezentantii circumscriptiei din Barrow, capitala insulei, au publicat un anunt pe internet, invitându-i pe eventualii candidati sa trimita pe adresa biroului „planurile de viitor pentru insula si un CV“. Regelui nu i se cer cine stie ce aptitudini. In afara de obligatiile oficiale, suveranul trebuie sa stie sa serveasca un „English Breakfast“ complet si sa aiba grija de insula. Pâna acum, pe adresa biroului au sosit numeroase cereri, desi insula Piel nu ofera cine stie ce bogatii in afara de castel, sase case de vacanta, o colonie de foci si 20 de hectare de teren.


Jessica Simpson adora barbatii cu imaginatie


Jessica Simpson a dezvaluit recent ca ii place ca barbatii cu care are relatii sa fie „plini de imaginatie“. Potrivit site-ului Teenhollywood, frumoasa cântareata a facut aceasta marturisire la câteva luni dupa ce a dat divort de sotul sau, Nick Lachey, punând capat in acest fel unui mariaj de trei ani.


„Ador barbatii cu imaginatie. Sunt mult mai interesanti si atractivi decât cei care asteapta ca totul sa vina de la tine“, a declarat vedeta, in cadrul unui interviu pentru revista americana Maxim. Totodata, Simpson a precizat ca, atunci când saruta un barbat, ii place sa-si tina ochii deschisi pentru a se bucura de toate trairile acelui moment.


Michael Jackson se pregateste de insuratoare


Megastarul american Michael Jackson pare pregatit sa se prezinte pentru a treia oara la altar. Potrivit unor surse citate de Fox News, „aleasa“ este Grace Rwarmba, fosta dadaca a lui Prince si Paris, cei doi fii pe care Jacko i-a avut cu cea de-a doua sotie, Debbie Rowe. Exista insa suspiciunea potrivit careia aceasta ar fi o incercare a actorului de a nu-si pierde copiii. De mentionat ca Grace a fost logodita cu Jermaine, unul dintre fratii Jackson. Din câte se pare, exact acest detaliu ar putea fi un obstacol in calea casatoriei celor doi, pentru ca familia lui Michael, dupa relatia dintre Rwarmba si Jermaine, intre anii 1999 si 2000, o considera pe fosta dadaca o „femeiusca smechera“, care umbla dupa averea familiei. In prezent,Grace Rwarmba se afla in Bahrain alaturi de Michael si cei trei fii ai sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS