13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Belgrad – capitala celor mai musculosi barbati din lume


Belgradul i-a gazduit pentru câteva zile pe cei mai musculosi barbati din lume, care si-au masurat fortele in cadrul concursului „United Strongman Series 2006“. Competitia se desfasoara anual in alt oras si ii aduna la start pe cei mai puternici oameni din lume. In timpul concursului, participantii trebuie sa depaseasca o serie de probe dificile si de tipuri diferite. Cele mai populare sunt cele in care concurentii trebuie sa traga, sa arunce sau sa impinga obiecte de diferite feluri, care, bineinteles, sunt foarte grele. In proba camioanelor, participantii trebuie sa traga autovehiculul dincolo de linia de start folosindu-se doar de forta bratelor si de o coarda de 30 de metri.


La plimbare cu oile pe strazile Londrei


Arhitectul italian Renzo Piano a avut trasnita idee de a pleca la plimbare pe strazile Londrei insotit de o turma de oi. Dupa cum informeaza libero.it, inedita plimbare nu este de fapt decât o modalitate nonconformista a arhitectului pentru inaugurarea celei de-a doua editii a Expozitiei de arhitectura de la Londra, când 60 de oi vor defila pe Millenium Bridge, podul din fata Tate Modern. Renzo Piano a dorit in acest fel sa faca o legatura intre trecut si prezent, dorind sa explice intr-un mod ironic tema expozitiei, care se refera chiar la schimbari si care, deloc intâmplator, se numeste „Change“. Daca astazi ni se poate parea ciudat ca o turma de oi merge tacticos pe strazile Londrei, intr-o vreme acest lucru era absolut normal, iar organizatorii exact asta au dorit sa sublinieze.


La Toya Jackson – „de nerecunoscut“


Ultimele fotografii ale surorii lui Michael Jackson, La Toya, au data nastere temerilor potrivit carora obsesia sa pentru operatiile estetice a scapat de sub control.


Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, cântareata arata de nerecunoscut in momentul in care a fost fotografiata de paparazzi, intr-un magazin din Hollywood. Acestia sustin ca nasul artistei este cu mult mai mic decât inainte, semanând mult cu cel al fratelui sau, iar buzele sunt uriase.


„La Toya avea buzele uriase, iar nasul mult prea mic. Pe fata nu i se vedea nici un rid, iar conturul negru al ochilor parea tatuat“, a declarat un martor ocular.


Britney Spears, candidata la titlul de „sotia anului“


Britney Spears a renuntat la microfon si la hainele de scena in favoarea sortului si a mopului, planuind sa devina „sotia anului“.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, cunoscuta diva, care este insarcinata cu al doilea copil, insista ca este foarte hotarâta sa puna mariajul cu Kevin Federline si viata de familie pe primul plan in viata sa. Vedeta a facut aceasta afirmatie in ciuda zvonurilor potrivit carora este pe punctul de a-si relansa cariera muzicala.


„Imi place sa gatesc si sa fac curatenie. Când privesc la televizor, sunt mai interesata de emisiunile despre redecorarea casei“, a declarat Spears.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS