13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Katie Holmes, sexy pe marile ecrane


Scena de sex pe care Katie Holmes a filmat-o in „Thank You For Smoking“ va putea fi vazuta in cinematografe, in ciuda speculatiilor potrivit carora Tom Cruise ar fi cerut taierea acesteia in postproductie. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, in noua pelicula, frumoasa actrita joaca rolul unui reporter de investigatii care ajunge sa aiba o relatie amoroasa cu personajul interpretat de Aaron Eckhart. La premiera peliculei in cadrul Festivalului de Film Sundance, scena respectiva a fost taiata.


Colin Farrell – din nou indragostit


Actorul irlandez Colin Farrell ar fi indragostit de partenera sa de filmari, Lake Bell. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, inima actorului ar bate pentru actrita cunoscuta pentru rolurile sale din serialele „Boston Legal“ si „Surface“. Cei doi actori joaca impreuna in pelicula „Pride And Glory“, ale carei filmari se deruleaza la New York. Farrel a mai fost casatorit cu actrita Amelia Warner, in anul 2001, pentru o perioada de patru luni. In luna decembrie 2005, actorul, de 30 de ani, a fost internat intr-o clinica specializata pentru a primi ingrijiri pentru dependenta sa de droguri.


Chefuri pentru maimutele sfinte


Hanuman Das, un preot din statul indian Uttar Pradesh, s-a specializat de 14 ani in organizarea de petreceri pentru maimute. Dupa cum informeaza Germany Live, de cea mai recenta petrecere organizata in urma cu câteva zile s-au ocupat sase bucatari si numerosi voluntari, care au avut grija sa nu le lipseasca nimic celor 1.000 de maimute invitate la sindrofie. Din meniu nu a lipsit naut fiert sau terci de gris. Preotul si templul in care au loc petrecerile poarta numele zeului hindus al maimutelor, Hanuman. Pâna când masa este gata, primatele se asaza la coada si asteapta cu rabdare ca preotul sa rosteasca „Aao Aao“ („Hai, hai“), semnal la care toti invitatii isi primesc mult asteptata hrana.


SMS pe ceas


In Japonia vor fi comercializate incepând de luna viitoare doua ceasuri Citizen pe care se vor putea citi mesajele si alertele primite pe telefonul mobil. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, ceasurile pentru barbati, echipate cu un ecran mare rectangular cu diode luminiscente albastre, „comunica“ cu telefonul mobil, chiar daca acesta se afla la o distanta de câtiva metri. Ceasul avertizeaza proprietarul in cazul in care acesta a primit un apel, chiar daca telefonul este programat pe modul silentios sau se afla mai departe de proprietar. Ceasul afiseaza, de asemenea, numele persoanelor care il apeleaza sau care au trimis un mesaj. Ceasul reprezinta un instrument pentru a evita pierderea telefonului mobil. In cazul in care intre cele doua aparate distanta este prea mare, ceasul semnaleaza imediat pierderea contactului cu telefonul mobil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS