19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Cea mai mare gara din Europa – dotata cu un singur WC


Cine are ocazia sa se afle in principala gara din Berlin va avea o mare surpriza. Pentru cei 300.000 de calatori care trec zilnic prin Hauptbahnhof din Berlin, cea mai mare gara de pe Batrânul Continent, exista o singura toaleta. Cea mai mare urgenta este pentru toaleta doamnelor, caci pentru ele exista doar zece cabine, in fata carora sunt mereu cozi imense. „Recunoastem ca am gresit si vom instala cât mai curând posibil un al doilea WC“, a declarat purtatorul de cuvânt al garii, Holger Auferkamp. Gara, pentru construirea careia au fost investite 700 de milioane de euro, va mai „suferi“ unele modificari, cum ar fi mai multe banci, scrumiere si cutii postale la intrari.


Heaven la Craiova


Tinerii craioveni care doresc o cariera in muzica isi pot incerca norocul participând la preselectia pentru campania „Fresh Star“, lansata de postul National TV, care se deruleaza azi, incepând cu ora 10.00, la Cercul Militar din Craiova. Toti cei care cred in talentul lor sunt invitati sa participe la preselectie, mai ales ca din juriu va face parte una dintre cele mai reprezentative voci feminine ale rockului românesc, si anume Crina Mardare. Marele câstigator al „Fresh Star“ va semna un contract pe un an cu una dintre cele mai importante case de discuri din Bucuresti, care ii va lansa si promova primul album. A doua zi, craiovenii sunt invitati pe Velodromul „Nicolae Romanescu“ pentru a asista la recitalurile explozive sustinute de cele mai bune nume ale momentului: Simplu, Andra, Blondy si cele trei gratii de la Heaven. Seria show-urilor nu se va opri, deoarece in cadrul aceleiasi campanii „Fresh Star – E natural sa câstigi“, National TV va organiza pe 10 iunie, tot pe Velodromul „Nicolae Romanescu“, un spectacol in care vor evolua baietii de la Bere Gratis si celebrul „Gore din Chitila“, alias Mihai Margineanu.


Halle Berry – amorezata de Hugh Jackman


Halle Berry a dezvaluit ca a facut o pasiune pentru partenerul sau din seria „X-Men“ – Hugh Jackman. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa actrita a declarat, in cadrul unui interviu recent, ca Jackman este unul dintre cei mai atragatori artisti cu care a colaborat vreodata, dar, din pacate, este casatorit. „Hugh arata foarte bine si este extrem de politicos. Regret ca are deja o sotie“, a declarat vedeta. Potrivit sursei citate, actorul, de 37 de ani, care interpreteaza rolul mutantului Wolverine, este casatorit de zece ani cu australianca Deborra-Lee Furness, cuplul având doi copii adoptivi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU