11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinIncaltaminte de sezon

Incaltaminte de sezon

In aceasta vara, noile tendinte vestimentare au impus si celor care se ocupa de magazinele cu incaltaminte sa-si schimbe oferta din sezonul trecut. Acest lucru a determinat ca noile modele care au aparut pe rafturile magazinelor sa fie foarte cautate.


Magazinele din Craiova care se ocupa cu vânzarea de incaltaminte si-au incarcat rafturile cu noile modele de pantofi, sandele si papuci. De acum, cei care doresc sa fie in pas cu moda au de unde-si alege perechea de pantofi sau sandale potrivita costumatiei pe care o adopta. Preturile la incaltaminte sunt si ele pe masura modelelor, de la cele ale marilor designeri care sunt mai scumpe, bineinteles, pâna la cele „no name“, care au preturi acceptabile.


Pentru barbati, este de obicei foate usor atunci când vine vorba de cumparaturi, dar nu si anul acesta, când in magazinele de specialitate au aparut zeci de modele de pantofi, papuci sau sandale. Preturile acestor articole sunt variate. Astfel, pentru o pereche de pantofi de vara din piele cu perforatii, care se pot purta la un costum, trebuie sa scoatem din buzunar intre 120 si 300 RON. La o tinuta lejera de strada putem sa optam pentru o pereche de sandale din piele intoarsa sau normala care se gasesc in magazine cu preturi cuprinse intre 60 si 150 RON sau pentru o pereche de papuci din piele cu preturi intre 40 si 110 RON. Pentru tinutele sport posibilitatile sunt foarte variate, in magazine oferta de adidasi fiind cel mai bine reprezentata. De la modelele din pânza, cele mai cautate pentru acest sezon, la modelele din piele intoarsa si pâna la cele din piele normala, cu talpa din guma sau din cauciuc, cu perforatii, cu sireturi sau cu scai, in diferite culori (alb, gri, rosu sau chiar nuante mai indraznete – portocaliu, galben) ori combinatii de culori, toate se gasesc in magazine la preturi incepând de la 75 RON pâna la 450 RON.


Pentru cei care doresc incaltaminte comoda si la preturi foarte mici, magazinele pun la dispozitia clientilor o oferta de nerefuzat: o pereche de papuci din „spuma de mare“, un material foarte usor, la numai 14 RON.


Incaltaminte pentru dame


Când vine vorba de cumparaturi, pentru femei inseamna tot, mai ales acum, când sezonul cald le impune sa-si schimbe garderoba si o data cu ea si incaltamintea. Magazinele din Craiova pun la dispozitia doamnelor o gama variata de articole de incaltaminte. In functie de comoditatea pe care trebuie sa o ofere, puteti opta fie pentru incaltamintea cu talpa ortopedica, fie pentru incaltamintea cu tocuri inalte, care, dupa cum spun designerii, va fi la moda vara aceasta.


Sandalele sunt unele dintre cele mai cautate articole, in magazine gasindu-se o mare varietate de modele: fie decorate cu pietre colorate, fie confectionate din cele mai diverse materiale care permit diferite aplicatii, cu tocuri inalte sau fara, in combinatii de culori. Preturile acestora sunt cuprinse intre 50 si 120 RON. Ceva mai scumpe sunt elegantele sandalele cu toc cui si cu barete care se prind in jurul gleznei, pretul lor ajungând la aproximativ 200 RON. Mai puteti opta in aceasta vara si pentru papucii cu talpa foarte subtire si comoda ori pentru sandale cu talpa plata sau cu toc ortopedic, care se gasesc in magazine la preturi incepând de la 50 RON pâna la 170 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS