15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn pacient s-a aruncat de la etajul spitalului de față cu familia venită să-l viziteze

Un pacient s-a aruncat de la etajul spitalului de față cu familia venită să-l viziteze

Un bărbat, de 22 de ani, internat pentru autoagresiune, s-a aruncat, vineri, de la etajul 1 al Spitalului Judeţean Târgovişte şi a murit. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de vizită, când familia pacientului era prezentă în salonul unde era internat acesta.

„Pacient în vârstă de 22 de ani se internează în data de 10.05.2024 la ora 00.32 (…) pentru traumatism cranio-facial prin autoagresiune. Examinarea computer-tomografică în baza protocolului de traumă a evidenţiat doar hematoame epicraniene. Astfel, pacientul a fost internat în secţia chirurgie generală pentru tratament de specialitate al plăgilor. Pe parcursul spitalizării şi chiar din momentul prezentării la camera de gardă a manifestat fenomene psihotice care au fost tratate cu medicaţie specifică (…).

La ora 16.50, în timpul programului de vizită, în prezenţa familiei, pacientul se aruncă pe geam din salonul Secţiei de chirurgie generală de la etajul unu. Este găsit inconştient în curtea interioară a spitalului (…).

Se iniţiază de urgenţă manevre de resuscitare mecanice şi farmacologice conform protocolului naţional, fără reluarea activităţii cardiace spontane. Astfel se declară decesul în data de 10.05.2024 la ora 18.30″, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgovişte, Diana Bonto, citat de Agerpres.

Poliţia a fost anunţată de incident la 112.

Citeşte şi: Gorj: Tânăr din Motru, arestat după ce a pus în circulație bancnote false de 50 de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS