22.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Hailey Bieber este însărcinată! Modelul și soțul Justin Bieber așteaptă primul copil

(VIDEO) Hailey Bieber este însărcinată! Modelul și soțul Justin Bieber așteaptă primul copil

-

Justin Bieber și Hailey Baldwin, care s-au căsătorit în septembrie 2018, după o logodnă de două luni, așteaptă primul lor copil.

Fondatorul și modelul Rhode, de 27 de ani, și soțul ei muzician, de 30 de ani, așteaptă primul lor copil. Ei au împărtășit veștile interesante pe Instagram. Un reprezentant al lui Hailey a confirmat pentru PEOPLE că modelul este însărcinată cu puțin peste șase luni.

Postând un videoclip de la reînnoirea jurământului lor, Hailey poartă o rochie albă lungă din dantelă și un voal, evidențiind sarcina. Ea a inclus și câteva fotografii, stând cu Justin pe un câmp. Punându-și brațele în jurul ei, Justin stă în spatele ei, arătându-și verighetele asortate.

Modelul și-a păstrat legenda simplă, doar etichetându-și soțul. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2018 într-un tribunal din New York, la doar două luni după ce s-au logodit. Mai târziu, au sărbătorit cu o ceremonie mai mare în fața familiei și a prietenilor. Ei au făcut schimb de jurăminte și de verighete Tiffany, în Bluffton, Carolina de Sud.

Citește și: Explozie de cazuri de rujeolă în Dolj, de la începutul anului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier spectaculos la Rânca, pe Transalpina

Un accident rutier spectaculos s-a produs la Rânca. Un turist...

ȘTIRI GdS