19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHelciug vrea emisiune la TV

Helciug vrea emisiune la TV

Dan Helciug ia cu asalt show-bizz-ul românesc; artistul intentioneaza sa produca doua emisiuni de divertisment si sa joace intr-o piesa de teatru, dar numai dupa ce va incheia turneul Grand Bands.


Dan Heciug, solistul vocal al formatiei Spitalul de Urgenta, vrea sa-si incerce norocul si in televiziune. „Pregatesc niste proiecte de televiziune in care ma voi implica atât ca producator, cât si ca prezentator. Deocamdata nu pot da prea multe detalii despre acestea pentru ca ma aflu in tratative cu doua televiziuni mari din Bucuresti“, a spus acesta. Emisiunile vor fi de divertisment „pentru ca vad ca lumea râde mult in România“ si se vor adresa tinerilor intre 15 si 35 de ani. Nici regizorii nu l-au ocolit pe sarmantul cântaret si i-au oferit, care mai de care, roluri in filmele lor. Dan Helciug nu se grabeste insa sa apara pe marile ecrane si isi alege cu grija rolurile. „Am avut câteva oferte de a juca in diverse filme, dar nu mi-au placut proiectele, nu mi s-au parut atractive. N-am judecat filmul prin prisma rolului care mi s-a oferit, dar nu mi-a placut scenariul“, a declarat artistul care nu exclude totusi posibilitatea de a juca la un moment dat intr-un film. Pâna atunci insa exista sanse mari sa-l vedeti pe scena unui teatru, pentru ca intentioneaza sa-si ia in serios meseria de actor.


Proiect de muzica gregoriana cu influente rock simfonice


„Am primit multe propuneri de a juca in productii particulare de teatru si sper ca anul acesta sa onorez câteva dintre ele, pentru ca nu prea mi-am indeplinit misiunea de actor“, a declarat artistul. Deocamdata, acesta nu vrea sa divulge prea multe despre piesele de teatru la care va colabora, dar a mentionat ca acestea se vor juca in spatii neconventionale.


Dan Helciug nu si-a uitat nici meseria sa de baza, aceea de actor papusar, dar nu intentioneaza sa o practice in viitorul apropiat, pentru ca la ora actuala teatrul de papusi nu este perceput corect de societatea româneasca. „La un moment dat , probabil când România va intelege ca teatrul de papusi are o functie educativa, voi urca pe scena si-mi voi exercita meseria“, a afirmat Dan Helciug. Acesta nu a neglijat insa nici activitatea sa de solist al formatiei Spitalul de Urgenta.


„La ora actuala suntem implicati intr-un turneu national de cover-uri. Turneul se numeste Grand Bands si ii are ca invitati pe Maria Radu si Cornel Ilie de la Vank. La Craiova n-am ajuns inca, dar daca gasim un spatiu care se potriveste cu genul nostru de muzica s-ar putea face o cântare si aici“, a declarat solistul. Si pentru ca este o fire activa, cântaretul le mai pregateste o surpriza fanilor. Dan Helciug impreuna cu alti doi membri ai formatiei lucreaza la un nou proiect muzical. „Eu cu Emil si cu Adrian vrem sa facem un proiect de muzica gregoriana cu influente rock simfonice“, a marturisit solistul.


Un nou videoclip


Spitalul de Urgenta va filma saptamâna aceasta un nou videoclip. Piesa care va beneficia de promovare se numeste „Buna dimineata!“ si este al doilea extras de pe single de pe albumul „Alcool rafinat“. Membrii formatiei promit ca va fi un videoclip de senzatie, pentru ca „vom filma cu niste profesionisti desavârsiti“. Fanii vor putea vedea videoclipul peste aproximativ o luna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS