22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinATB concerteaza in România

ATB concerteaza in România

ATB isi lanseaza, luna aceasta, prima parte a noului album intitulat „The DJ 3 In The Mix“. Cu prilejul acestei lansari, ATB va fi prezent in România in luna martie pentru doua concerte: primul, pe 4 martie, la Cluj si al doilea, pe 11 martie, care va fi sustinut la Bucuresti.


Cu cinci albume la activ, un „Best Of“, doua albume-mix, un DVD si nenumarate singleuri de top, Andre Tanneberger este, sub pseudonimul ATB, un nume cunoscut in rândul iubitorilor de muzica tehno-house. Numele sau este sinonim cu succesul, nu numai ca producator si textier, ci si ca DJ. In ultimii opt ani, ATB a devenit un adevarat fenomen international.


Andre a fost atras de muzica inca de mic, adolescenta petrecându-si-o pe ritmurile lui Thomas Kukula, iar in week-end-uri fiind nelipsit de la Tarm Center, un super club, unde peste ani devine rezident. Atunci si-a cunoscut idolul, pe Thomas Kukula care, incântat de tânarul muzician, ii pune la dispozitie propriul studio pentru materializarea ideilor sale muzicale. In studioul lui Kukula s-a nascut primul material a lui Andre, „Sequential Pro One“.


Andre este si un foarte talentat DJ, vedete internationale precum Heather Nova, Moby, William Orbit, Michael Cretu, Bryan Adams si multi altii apelând la serviciile sale pentru a le remixa piesele. Atunci când mixeaza Andre in Ibiza, cluburile sunt arhipline. Cele mai recente single-uri ATB sunt „Let U Go (reworked)“ si „Summer Rain“ si promoveaza albumul „7 Years“ si compilatia „The DJ 3 In The Mix“.


Dupa ce anul trecut in decembrie, Andre a avut o serie de concerte fenomenale in Statele Unite, anul 2006 l-a inceput cu aparitii de senzatie in China si Dubai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS