22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinJolie va indeamna la rasfat

Jolie va indeamna la rasfat

Nu ati gasit cea mai buna modalitate de a va fructifica timpul liber? Atunci este bine de stiut ca o jumatate de ora de masaj face minuni si asupra psihicului.


Fie ca aveti un program incarcat sau nu, este vital ca orice reprezentanta a sexului frumos sa-si rezerve saptamânal putin timp pentru aspectul fizic (este adevarat ca frumusetea vine din interior, dar acesta nu este un motiv pentru a va neglija infatisarea). La intrebarea „Ce as putea face in fiecare saptamâna intr-un salon de infrumusetare?“, Alina Trifu, cosmetician-estetician la salonul de infrumusetare Jolie, va poate oferi numeroase variante de raspuns: manichiura, pedichiura, un machiaj si un aranjat al podoabei capilare (cu siguranta aceste mici detalii vor fi observate si de perechea dumneavoastra) sau un masaj. Carei femei nu-i place sa fie rasfatata, iar daca in urma rasfatului se mai alege si cu o infatisare de invidiat, atunci cu siguranta se poate spune ca a fructificat din plin timpul liber. Daca manichiura, vopsitul sau tunsul parului se realizeaza la anumite intervale de timp, de masaj puteti beneficia ori de câte ori vreti si va permite bugetul.


Barbatii se rasfata mai mult decât femeile


La Jolie puteti beneficia de trei tipuri de masaj: de relaxare, de intretinere si anticelulitic (tariful este acelasi, indiferent de masajul ales). Este bine sa stiti ca nu trebuie sa suferiti de vreo afectiune pentru a va bucura de un masaj, nu este nevoie nici macar sa fiti stresati (desi se stie ca o astfel de sedinta diminueaza stresul). „Masajul are rolul de a activa circulatia sângelui si de a determina portiunea masata sa tinda catre normalitate“, a precizat Alina Trifu. Barbati sau femei, oricine poate sa se rasfete cu un masaj, mai ales ca acelea de relaxare se realizeaza la cerere, pe portiunea de corp solicitata. In schimb, cele de intretinere sunt recomandate persoanelor care au trecut printr-o cura de slabire sau care au suferit de vreo afectiune.


Sedintele de masaj sunt un rasfat de care se bucura in egala masura atât doamnele si domnisoarele, cât si domnii. In plus, dupa spusele Alinei Trifu, se pare ca oltenii isi fac mai des timp pentru „o sedinta de rasfat“, in comparatie cu consoartele lor. „Exista foarte multi barbati care apeleaza mai des decât femeile la un masaj“, a confirmat maseza de la Jolie. Exista insa si situatii in care o persoana nu se poate bucura de un masaj. Astfel, nu se maseaza zonele care prezinta rani deschise, boli de piele sau cicatrici.


Mersul la un salon de infrumusetare nu trebuie confundat cu schimbarea look-ului, puteti veni aici si pentru a va relaxa!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS