22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinOferta variata la For You

Oferta variata la For You

Lungi, midi sau foarte scurte, la For You exista o colectie bogata de fuste si majoritatea beneficiaza de preturi promotionale.


Printre craioveni, For You este cunoscut ca un loc unde se gasesc tinute elegante pentru momente festive, dar primul lucru care iti atrage atentia este multitudinea de modele de fuste. De fapt, aveti mari sanse sa gasiti un model pe gustul dumneavoastra atâta timp cât va inarmati cu rabdare si verificati toata oferta.


Daca vreti sa va achizitionati o fusta, dar nu va puteti hotari asupra unui model anume, este bine de stiut ca anul acesta catifeaua a reintrat in gratia designerilor. Pentru vremea rece sunt adecvate fustele din lâna, dar cum iarna aceasta gerul si-a facut mai rar aparitia, este firesc sa va indreptati atentia si la modele confectionate din alte materiale. In general, predomina modelele confectionate din mai multe materiale. Se poarta combinatia de raiat cu tricotaje sau inlocuitor, catifea cu stofa sau tafta si stofa cu inlocuitor sau voal. In general, colectia de fuste are culori reci. Predomina negrul, maroul, dar puteti gasi si câteva modele in nuante de roz, verde sau albastru.


Variante pentru Sfântul Valentin


Nici colectia de tinute de ocazie nu este mai putin numeroasa. Rochii decoltate, midi, trei sferturi sau lungi, compleuri formate din bluze cu fuste sau pantaloni, toate numai bune de purtat la o petrecere sau de ce nu la o cina romantica in doi de Sfântul Valentin. Articolele vestimentare elegante se adreseaza unui public larg, existând atât modele intr-o croiala mai „conservatoare“, cât si tinute cu taieturi indraznete. Fie ca alegeti o rochie confectionata dintr-un material transparent, care lasa sa se intrevada o silueta de invidiat, fie ca optati pentru un model realizat dintr-un material care lasa doar sa se ghiceasca formele, important este sa va simtiti bine in tinuta aleasa. Exista câteva variante si pentru doamnele care abordeaza costumul in tinuta de zi cu zi. Acestea pot alege intre costume cu o taietura clasica (sacou si fusta dreapta) si compleuri alcatuite din sacouri cambrate pâna in talie si fuste pâna la genunchi, realizate dintr-un material care are aplicate paiete.


La For You, de reduceri se bucura nu numai hainele din colectia toamna-iarna, ci si articolele vestimentare potrivite sezonului cald. Topuri, bluze semitransparente sau fuste stil gipsy, ramase din sezonul trecut, au fost aranjate pe umerase, au primit preturi promotionale si acum isi asteapta cumparatorii.


Si pentru barbati se gasesc câteva produse vestimentare. Astfel, daca reusiti sa va convingeti partenerul sa va insoteasca la cumparaturi, in timp ce dumneavoastra probati câteva rochii, el poate sa-si arunce privirea asupra câtorva pulovere. Atentie insa, nu toate produsele din magazin au preturi promotionale, ci doar cele care fac parte din colectiile din sezoanele trecute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII