22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasele vedetelor ramân nevândute

Casele vedetelor ramân nevândute

In timp ce americanii inca digera curcanul de Ziua Recunostintei, cotidianul New York Post le ofera o alternativa pentru a le facilita digestia, publicând o lista cu resedintele de lux din Statele Unite, ramase nevândute din cauza pretului astronomic cerut de proprietari.


Lista cuprinde imobile variate, de la apartamentul din Manhattan a lui Lenny Kravitz, in vânzare pentru 13 milioane de dolari, pâna la imobilul de opt camere a lui Britney Spears, care viseaza sa obtina cinci milioane de dolari in cazul in care gaseste un cumparator dispus sa il achizitioneze. Decorata de designerul Benjamin Noriega-Ortiz, locuinta lui Lenny Kravitz, situata la numarul 30 din Crosby Street, in New York, a fost achizitionata de nonconformistul rocker pentru suma de opt milioane de dolari in 1998. In 2002, Kravitz a incercat sa isi vânda luxosul apartament pentru 17 milioane de dolari insa, pâna acum, nimeni nu a fost interesat sa il cumpere. In prezent, dupa trei ani de asteptare, valoarea apartamentului a ajuns la 13,95 milioane de dolari, iar recent Kravitz a scazut pretul cu inca un milion de dolari, din cauza unei caderi a pietei imobiliare, care nu a scutit nici macar locuintele de lux. Pentru persoanele interesate, trebuie mentionat ca apartamentul din Crosby Street a fost si cuibusorul de nebunii unde s-a consumat relatia dintre Kravitz si Nicole Kidman.


Holly Hunter isi da apartamentul la schimb


Alta casa ce isi asteapta de trei ani cumparatorii este cea a „reginei prezentarilor de moda“, Christie Brinkley, care in 2002 a cerut 25 de milioane de dolari pentru proprietatea din Tower Hill, Bridgehampton. Intre timp, valoarea casei a ajuns la 22 de milioane de dolari si continua sa scada.


La numarul 14 E din Fourth Street este, in schimb, de vânzare apartamentul lui Britney Spears, un urias imobil cu opt camere, care i-a apartinut inainte lui Keith Richards. In iulie 2004, apartamentul valora sase milioane de dolari, insa intre timp valoarea lui a ajuns la 4,99 de milioane de dolari. Mai putin pretentioasa in schimb, actrita Holly Hunter, care, de când este insarcinata, a decis sa isi schimbe apartamentul de doua camere cu unul mai spatios, de patru camere, situat la numarul 43 pe Fifth Avenue, intr-un bloc de apartamente construit in stil edwardian, unde a locuit si Julia Roberts. Valoarea aproximativa a apartamentului este de 4.995 milioane de dolari. „Campionul“ absolut al preturilor astronomice este insa „gurul“ de pe Wall Street, Martin Zweig, care a ajuns pe primele pagini ale ziarelor dupa ce si-a scos la vânzare apartamentul din Pierre Hotel, pentru care a cerut 70 de milioane de dolari. Pâna acum, nimeni nu a fost interesat de aceasta oferta exorbitanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS