26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Decapitat de tren

Un tânăr din Craiova, care locuia cu chirie în localitatea Işalniţa, şi-a pus capăt zilelor, duminică noapte, aruncându-se în faţa unui tren în apropiere de staţia TF Işalniţa.
Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin 112, duminică seară, în jurul orei 23.00, despre faptul că, după plecarea din staţia Işalniţa, locomotiva trenului personal 9518, care circula pe relaţia Craiova-Filiaşi, a accidentat mortal un bărbat. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au găsit cadavrul unui tânăr, care fusese lovit şi decapitat de tren. Acesta a fost identificat în persoana lui Florin Gabriel Dîrloaică, de 31 de ani, din Craiova, care locuia însă cu chirie în comuna Işalniţa. Era necăsătorit, locuia singur şi îşi câştiga existenţa lucrând cu ziua pe la diverse persoane din Işalniţa. Din primele cercetări s-a stabilit că, probabil, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se în faţa trenului. Cele câteva persoane care s-au dus pe linia de cale ferată pentru a vedea ce s-a întâmplat l-au recunoscut pe tânăr şi au povestit că, în ciuda faptului că acesta avea o fire mai retrasă, nu ar fi avut motive întemeiate să se sinucidă.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morgă, unde va fi efectuată necropsia şi se va stabili cu certitudine cauza morţii. Florin Gabriel Dîrloaică nu a lăsat nici un bilet prin care să îşi justifice alegerea făcută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII