15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoturisme incendiate

Autoturisme incendiate

Maşina unui poliţist de la IPJ Mehedinţi a fost incendiată luni noapte, în jurul orei 4.30, într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. Focul s-a extins şi la alte autoturisme din parcare, iar pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările.

Un localnic a auzit zgomotul produs de incendiu şi a sunat la pompieri.

„M-am speriat foarte tare de zgomotul care s-a auzit când a luat foc maşina. Când m-am uitat pe geam ardeau două maşini în parcare. Am sunat imediat la pompieri şi la poliţie“, a spus bărbatul.

O Dacie 1310 şi un Logan au ars, iar focul s-a extins şi la cea de-a treia maşină.

„Marţi dimineaţă, ofiţerul de serviciu al IPJ Mehedinţi a fost anunţat că în parcarea unui cartier din Drobeta Turnu Severin a izbucnit un incendiu în urma căruia au fost distruse două maşini, Dacia 1310 şi Logan, una dintre ele aparţinând unui ofiţer de poliţie. Se presupune că incendiul a fost pus intenţionat. Poliţiştii împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au deschis o anchetă în acest caz. Zona unde s-a produs incendiul este frecventată de persoane fără adăpost, care dau foc la diferite obiecte pentru a se încălzi“, a declarat Carin Sică, purtătoarea de cuvânt a IPJ Mehedinţi.

Două autospeciale cu apă şi spumă şi 15 pompieri de la ISU „Drobeta“ au intervenit pentru stingerea incendiului.

„Am stabilit că este vorba despre o mână criminală deoarece focul s-a propagat foarte repede la ambele maşini. Din păcate, cele două autoturisme incendiate au ars complet“, a declarat Florentin Dragomir, maior la ISU „Drobeta“.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS