15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLa păscut, prin centrul Craiovei

La păscut, prin centrul Craiovei

Mai mulţi poliţişti comunitari şi angajaţi ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova au intervenit ieri-dimineaţă, în jurul orei 11.00, într-o acţiune mai puţin obişnuită: prinderea unei vaci care se plimba prin centrul municipiului Craiova.

Animalul, evident speriat de urmăritorii săi şi de mulţimea care-l filma şi fotografia, a reuşit să traverseze strada Unirii, până în apropierea centrului comercial Mercur, fapt ce a stârnit reacţii diverse din partea spectatorilor la eveniment. „Nu se poate aşa ceva! La noi, ca la nimeni!“, a comentat indignat unul dintre martorii la spectacol. Alţi craioveni au fost mai înţelegători. „S-au mai întâmplat astfel de evenimente şi în alte părţi. În Italia am văzut vaci scăpate pe autostradă“, a spus alt craiovean care urmărea prinderea „fugarei“. „E amuzant. Nu am mai văzut aşa ceva, dar e supertare. Nu m-a deranjat deloc. Parcă a fost un spectacol modern. De-abia aştept să le arăt prietenilor înregistrarea“, s-a amuzat un tânăr.

 

Autorităţile au decretat: un accident

 

Deşi părea desprins dintr-un spectacol, „pelerinajul“ vacii printre arteziene, palmieri pitici, porumbei şi trecători a fost o simplă întâmplare. „Apariţia animalului în centrul Craiovei a fost pur accidentală. Vaca a scăpat de pe un izlaz din zona târgului Romaneşti, s-a speriat din cauza traficului şi a aglomeraţiei şi a ajuns până în centru. Proprietarii au încercat să o prindă, însă nu au reuşit“, a declarat Constantin Petrescu, şeful Poliţiei Comunitare.

Într-un final, animalul a fost prins, cu ajutorul unor muncitori de la RAADPFL, la intersecţia străzii Unirii cu Lipscani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII