15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpectacole de Sarbatori

Spectacole de Sarbatori

Au inceput Sarbatorile de iarna si, o data cu ele, si spectacolele. Severinenii pot participa in urmatoarea perioada la manifestari artistice de cea mai buna calitate. Artisti de marca vor veni in orasul de pe malul Dunarii pentru a aduce bucurie in sufletele oamenilor de aici.


Tudor Gheorghe va concerta alaturi de orchestra simfonica pe 10 decembrie, la Sala Palatului „Theodor Costescu“. Artistul nu a mai venit in Drobeta Turnu Severin de aproape trei ani.


Vasile Seicaru va sustine un concert dedicat Sarbatorilor de iarna pe 12 decembrie. La o zi dupa acest recital, severinenii vor putea urmari piesa de teatru „O noapte furtunoasa“. Organizatorii pregatesc si alte surprize pentru cei dornici de distractie. In sala Palatului Cultural se vor desfasura spectacole de divertisment si de muzica usoara pâna la sfârsitul anului.


Pe 18 decembrie, un concert de muzica populara, ce ii va avea ca interpreti pe Ion si Ionut Dolanescu si Maria Ciobanu, va fi sustinut in aer liber, in fata Casei de Cultura. In ziua urmatoare acestui concert, Doina Gorjului va veni la Severin pentru a sustine un spectacol la sala teatrului.


Surprizele nu se termina aici, in fiecare seara de duminica, incepând cu ora 19.30, iubitorii de folclor se pot delecta in fata televiziuni locale Datina, unde se vor organiza spectacole in aer liber pâna dupa miezul noptii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS