24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

Ornamente de sezon

In acest numar ne-am propus sa oferim cititorilor nostri câteva sugestii practice pentru decoratiunile din perioada Sarbatorilor de iarna. Coronitele pentru usa sau cetinile de brad sunt accesorii menite sa infrumuseteze locuinta si sa ne introduca in atmosfera de sarbatoare. Bradul de Craciun impodobit cu globuri in forma de ingerasi sau mere rosii poate fi asortat cu lumânari parfumate puse in suporturi speciale realizate din fier forjat, ceramica sau sticla, cu un design modern, dar si clasic. Suporturile indeplinesc mai multe sarcini, sunt utile la arderea lumânarilor, la protejarea suprafetelor, fiind totodata si elemente decorative.


Pernute in forma de melcisori


Pe lânga suporturile amintite, pot fi utilizate si o seama intreaga de ornamente, prin care lumânarile devin accesorii importante de decoratiune interioara. Exemplificam in acest sens tavile cu design modern produse din lemn de mai multe tipuri, cel mai cautat model fiind cel pentru micul dejun, cu picior. De asemenea, pot fi folosite si suporturile din lemn pentru prosoape de bucatarie, cele de cani sau cosulete de pâine combinate cu textile, fete de masa, perne de scaun colorate sau in stil rustic, draperii si perdele.


O noutate o reprezinta textilele pentru copii: pernele in forma de melcisori, câini, elefantei sau alte animale indragite de copii, produse din material antialergic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS