32.8 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024

Fursecuri cu ciocolată

Nu mai este nici un secret că ador să încerc reţetele pastry chef-ului Olguţa Iliescu. Pentru săptămâna aceasta, am încercat fursecurile cu ciocolată şi împărtăşesc reţeta şi cu voi. Sunt gata în maximum 40 de minute şi sunt perfecte pentru cafea.

Fie că ai nevoie de o gustare dulce rapidă sau vrei să impresionezi la o petrecere, aceste fursecuri cu ciocolată sunt răspunsul. Încearcă acum această rețetă și transformă fiecare mușcătură într-o experiență de neuitat!

INGREDIENTE: 125 gr unt 82% grăsime, 230 gr zahăr brun, 1 ou, 225 gr făină, 2 gr praf de copt, 2 gr sare, 80 gr fulgi de ovăz, 150 gr pepite de ciocolată

MOD DE PREPARARE:

Mixaţi câteva minute untul cu zahărul. Adăugaţi oul şi continuaţi să mixaţi. 

Adăugaţi făina, praful de copt, sarea, fulgii de ovăz şi pepitele de ciocolată.

Formaţi bile de dimensiuni potrivite şi aşezaţi-le pe o hârtie de copt. Aplatizaţi-le uşor cu un pahar.

Coaceţi la 180 de grade, timp de 10-12 minute. Se lasă la răcit în tavă.

Reţetă sugerată de AVIDA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS