22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘase mașini s-au făcut scrum într-un incendiu izbucnit la un service auto

Șase mașini s-au făcut scrum într-un incendiu izbucnit la un service auto

Șase mașini s-au făcut scrum, vineri, într-un incendiu izbucnit la un service auto din municipiul Brăila. Alte trei mașini au fost parţial avariate, iar cinci au fost salvate de pompieri.

Incendiul a izbucnit în curtea service-ului auto situat pe Şoseaua Focşani din municipiul Brăila şi s-a extins la mai multe autoturisme aflate în apropiere.

„Personalul de la locul de muncă (patru persoane) s-a autoevacuat. Nu au fost victime. La locul intervenției au fost și două ambulanțe ale SAJ Brăila. Echipaje ale IPJ Brăila au intervenit pentru restricționarea și dirijarea traficului auto în zonă, iar echipaje ale IJJ Brăila pentru restricționarea pătrunderii populației în zona de intervenție și menținerea ordinii publice. Au fost afectate nouă autoturisme, dintre care șase au ars în totalitate și trei parțial. Alimentarea cu energie electrică și gaze naturale a fost întreruptă în zonă pentru evitarea pericolelor”, a precizat ISU Brăila.

Pompierii au reușit să salveze cinci autoturisme care se aflau în interiorul service-ului auto, dar şi bunuri din interior.

„A fost afectată o hală de circa 50 mp și gardul din tablă. A fost protejată (și salvată) hala principală a service-ului, în care se aflau cinci autoturisme și bunurile din interior. La ora 13.00 incendiul a fost lichidat. Se lucrează pentru stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului și valoarea pagubelor”, a mai transmis ISU Brăila.

Citește și: Echipa ISU Gorj, campioană mondială la fotbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS